VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Eugen Bulgaru cel mai longeviv DJ la „KISS FM”
Martie 2009, Nr. 59

Eugen Bulgaru cel mai longeviv DJ la „KISS FM”

Comentează   |   Cuprins

Deşi doar îl auzim (îl vedem foarte rar, la unele evenimente mondene), Eugen Bulgaru a reuşit să cucerească o bună parte din publicul moldovenesc. Asta pentru că de 8 ani este animator radio la „KISS FM” - discută cu ascultătorii, transmite dedicaţii în direct şi dă pe post exact piesele pe care vrem să le auzim.

Eugen, îţi mai aminteşti cum ai început să lucrezi la radio şi de ce?
Aveam 17 ani. Vecina mea era, la acel moment, DJ la un post de radio foarte popular pe atunci. Radio a devenit o curiozitate imensă, care s-a transformat brusc într-un vis realizat. M-am lansat la un post de radio, apoi a mai urmat unul. La un moment dat, mi-am zis că e timpul să mă opresc şi să mă reorientez, căci radioul nu poate fi decît un moft, o pasiune, un hobby, dar nicidecum o profesie pentru un tînăr absolvent de facultate. În cîteva luni mi-am dat seama că am greşit. Am redescoperit radioul prin Radio „Contact” şi am luat-o de la capăt...

Cum ai ajuns la „Kiss FM”?
Radio „Contact” a devenit „Kiss FM” în noiembrie 2003. Toată lumea s-a umplut de fericire şi încredere în viitorul acestui nou produs media. În mai puţin de un an, „Kiss FM” a reuşit să devină cel mai ascultat post de radio între tineri. Pentru mine a fost o schimbare deosebit de fericită, care mi-a cimentat dorinţa de a face radio pentru tot restul vieţii. Pot să spun că în toate cazurile în care am fost angajat la un post de radio am avut bafta să fiu la momentul şi locul potrivit. Nu mă laud, doar constat. (rîde)

Cum ai rezistat atît de mult - 8 ani – la acelaşi post de radio?
A fost simplu şi continuă să fie. Atmosfera de radio... Cei care au lucrat măcar o zi în acest domeniu ştiu cît de greu este să te desparţi de un radio. În cazul meu, atracţia e deosebit de puternică, datorită specificului acestui post de radio şi, bineînţeles, faptului că are foarte mulţi ascultători. Nu ai cum să te plictiseşti.

Care e reţeta succesului pentru munca de DJ?
Reţeta succesului? Mmm, cred că e o întrebare pentru un prezentator TV. Pentru un animator radio succesul se măsoară în „numărul de mesaje de la ascultători per program”.

Cum îţi petreci timpul liber?
Timp liber am sîmbătă şi duminică dimineaţa, cînd pot să dorm cu 2 ore mai mult decît în restul săptămînii. Să vă spun ce mi-aş dori să fac în timpul liber: să înot, să merg la ore de pian şi franceză, să privesc filme bune şi să călătoresc prin ţară.  

În martie îţi sărbătoreşti ziua de naştere. Ce cadouri îţi plac?
Orice obiect care-mi va fi util cel puţin o dată pe săptămînă. Prefer să primesc (dar şi să ofer) cadouri practice.  (Irina Tribusean)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău