VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Doua nunţi la KISS FM
Octombrie 2009, Nr. 66

Doua nunţi la KISS FM

Comentează   |   Cuprins

Doi DJ de la KISS FM – Eugen Bulgaru şi Diana Deresh – şi-au pus pirostriile în luna septembrie. Aşa că echipa de la radio, dar şi prietenii lor, au chefuit serios două week-end-uri la rînd.

Primul care a decis că este timpul să zică „adio” burlăciei a fost Eugen Bulgaru. Şmecher fiind din fire, astăzi se poate lăuda cu cea mai minunată soţie, Mirela. Naşi au fost Patricia şi Andrei Ţaruş, care dintotdeauna au vegheat iubirea celor doi. Au avut o nuntă de vis, cu şampanie adusă direct din Franţa şi cu un show de dans pe ritmurile lui Michael Jakcson. Iar ca să nu fie o nuntă ca la toată lumea, nu s-a furat mireasa, ci mirele. Au ţinut cont de toate obiceiurile noastre din străbuni şi au condimentat cheful cu „sîrba americană” á la „Snails”. Petrecerea a durat, ca în poveşti, trei zile şi trei nopţi, după care tinerii însurăţei, mulţumiţi de noul statut, au plecat în luna de miere tocmai pe Coasta de Azur a Franţei.

Exact peste o săptămînă, Diana Deresh, cea mai romantică DJ-iţă de la KISS FM, a devenit şi ea gospodină la casa ei, cu acte în regulă. Şi la această nuntă s-a chefuit pe măsură, alături de familie, prieteni şi echipa de la KISS, care încă mai era cuprinsă de atmosfera de sărbătoare de la nunta precedentă. Aşa că, la un moment dat, cînd invitaţii nu erau foarte atenţi, trei colegi de la radio au furat mireasa şi au avut grijă ca ea să nu se plictisească. Diana a admirat Chişinăul de seară dintr-o altă ipostază şi a participat la o şedinţă foto extrem de haioasă. Între timp, mirele Ghenadie a făcut declaraţii de dragoste şi a convins invitaţii că vrea să îmbătrînească alături de iubita lui soţie. De dansat s-a dansat toată noaptea, unde mai pui că şi Dana Marchitan a oferit în dar tinerilor însurăţei un cadou muzical. Mirele streptease a dansat, de furat a fost şi el furat... ce mai, o petrecere de zile mari!

Le dorim casă de piatră şi multe kiss-uri în viaţa lor de famile!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău