VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Două schimbãri în viaţa lui Oleg Frunze
Noiembrie 2008, Nr. 55

Două schimbãri în viaţa lui Oleg Frunze

Comentează   |   Cuprins

Împătimiţi ai vieţii mondene, Oleg Frunze şi Maria Safronenco au schimbat statutul de „tineri îndrăgostiţi” pe „tineri însurăţei” şi au făcut-o în ambianţa splendidă de la Vinăria Purcari. Este a doua mare schimbare în viaţa lui Oleg, după plecarea  de la  „Auto Space” SRL.

Lumea burlacilor mondeni de la noi a sărăcit cu o „unitate”. Oleg Frunze, coproprietar al companiei de leasing şi al salonului auto "Alfa Fin Grup", a spus „Nu!” vieţii solitare şi „Da!” în faţa ofiţerului stării civile. A făcut-o împreună cu Maria Safronenco, manager de marketing la aceeaşi companie, la castelul de la Purcari, locaţia unde a şi avut loc ceremonia de înregistrare şi nunta, fiind îndrumaţi de naşii Victor şi Ala Durleşteanu. Astfel, evenimentul a încununat patru ani de relaţie între cei doi, iar cererea în căsătorie Oleg a făcut-o la Paris, chiar de ziua ei.

Cei 120 de invitaţi au participat la o serbare organizată în stil european, dar, firesc, nu fără „nuanţe” tradiţionale moldoveneşti, în „program” fiind inclus şi un tur prin beciul de la Purcari. Nu au lipsit porumbeii şi nici focurile de artificii... Pentru cei dornici de „detalii”, mireasa a purtat o rochie „Pronovias”, comandată tocmai în Spania, ţară de unde a fost procurat şi costumul mirelui, un „Armani”. Nici automobilul în care au călătorit mirii n-a fost mai prejos – un superb „Rolls Royce”…

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău