VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Diana Lungu. Casa Miresei „Fifi” e casa inspiraţiei mele
August 2014, Nr. 122

Diana Lungu. Casa Miresei „Fifi” e casa inspiraţiei mele

Comentează   |   Cuprins

E o fire deosebit de creativă, iar fiece lucrare a sa – rochie de mireasă sau decor, se distinge prin rafinament şi stil. Deşi este jurist de profesie, Diana a îndrăgit lucrul manual de pe când era copil şi o urmărea pe bunica sa în timp ce croşeta. Peste ani, visul său s-a materializat prin deschiderea Casei Miresei „Fifi”, iar Diana Lungu a devenit creatoarea care îmbracă miresele cu rochii ce li se potrivesc ca o mănuşă şi ce le reflectă personalitatea.

Visam să fac artă, însă părinţii au insistat pentru juridică, motivând că arta nu te hrăneşte. Nu-mi pare rău că am urmat sfatul lor, din contra, juridica mi-a prins bine în momentul când am hotărât să-mi deschid propria afacere.

Am înţeles că vreau să lansez o afacere în perioada când eram însărcinată. Nici nu-mi mai amintesc cum mi-a venit ideea să deschid anume un salon de mariaj, dar imediat după maternitate am mers cu planul de afaceri la bancă. Cu primii bani am închiriat un oficiu în centrul oraşului şi mi-am început activitatea. Primele rochii le adusesem din străinătate, după care am înţeles că pot să le creez chiar eu. Ţin minte până acum fiecare rochie creată şi fiecare mireasă care mi-a păşit pragul.Denumirea salonului a fost stabilită din start, în urma unui brainstorming cu prietenele mele. Eram sigură că trebuie să fie scurtă şi uşor de memorizat. Aşa a apărut denumirea „Fifi”, care mi se asociază cu o domnişoară modernă şi cochetă. Şi sloganul păstrează această tentă: „Fii unică, fii frumoasă, fii mireasă!”.

Întâi văd mireasa, după aceea rochia care o reprezintă, însă deseori mi se întâmplă să creez rochia şi după aceea să apară mireasa căreia i se potriveşte perfect sau să o aştept să-mi păşească pragul.

Cea mai mare satisfacţie pentru mine este atunci când miresele care au purtat rochii create de mine au deja copii şi vin să-şi ia rochii deja pentru alte ocazii. Mă bucură faptul că sunt fidele brandului „Fifi”.

Acum patru ani, atunci când una dintre mirese m-a rugat să-i creez buchetul de mireasă, am descoperit un nou domeniu în care mă regăsesc – decorul. Am început cu floristica, după care au urmat invitaţiile, handmade-ul şi tot ce ţine de amenajare.

Visul meu este ca la a zecea aniversare să adun toate miresele, toţi partenerii cu care am lucrat de-a lungul timpului şi să dau o mare petrecere.

(Text: Doina Popa, Foto: Alexandru Kiriak)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău