VIP Magazin
21 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
DJ Layla şi Alissa. Fetele lui Radu Sîrbu
August 2009, Nr. 64-65

DJ Layla şi Alissa. Fetele lui Radu Sîrbu

Comentează   |   Cuprins

Într-un timp foarte scurt, piesa care începea cu celebrul „Give me your heart, give me your soul…” s-a cocoţat în fruntea topurilor şi în soneriile telefoanelor – peste tot în România şi nu numai. Toţi au fost curioşi să afle cine cîntă „Single lady” şi cine stă în „spatele” proiectului de succes: două fete superbe şi un producător… profesionist. Mă rog, un cuplu de producători: Missis & Mister Sîrbu. Adică, Ana şi Radu Sîrbu, concetăţeni de-ai noştri, cu care ne mîndrim. La fel ca şi cu cele două fete, DJ Layla şi Alissa, tot de-ale noastre.

În nici un an de la lansare, duetul celor două frumuseţi a bătut toate topurile şi s-a văzut cu nominalizări la cele mai prestigioase premii muzicale din România: „Romanian Music Awards” la categoria „Best New Act” şi „Romanian Top Hits” (categoria „Best Feauturing”). După „Single lady”, care a devenit cea mai difuzată piesă din România, a urmat „I don’t wana lose you” şi lucrurile nu se opresc aici. Conceptul a fost gîndit de toată echipa sa de producţie mult înainte de apariţia fetelor, a urmat casting-ul organizat de centrul „Fame Music&Dance”, condus de Radu şi au ajuns să împartă în scurt timp succesul primului lor single. Alissa a fost cea care, prin vocea sa, a dat viaţă acestui proiect şi a cărei voce s-a potrivit impecabil pe piesă. O voce  superbă, o DJ-iţă bestială şi un producător  muzical pe măsură, o piesă  foarte bună şi multă muncă este reţeta hitului „Single Lady”, dar şi a proiectului, în general.

Frumoasele domnişoare au reuşit să cucerească cu uşurinţă publicul şi să se integreze uşor pe piaţa muzicală ca un proiect de mare succes. În numai nouă luni de la lansare, pe lîngă faptul că au detronat din topuri nume mari din industria muzicală din România, fetele au reuşit sa ajungă Nr. 1şi la download-uri în cele mai mari reţele de telefonie mobilă şi pe cele mai accesate site-uri de download de pe internet. Mai mult ca atît, piesa „Single Lady” răsună în majoritatea cluburilor din Europa, iar proiectul a ajuns în Polonia, Bulgaria, Ucraina, Rusia, ţară în care „Single lady” este, recent, licenţiată şi a intrat din prima săptămînă pe cel mai mare radio dance DFM pe locul 2, urmînd o campanie de promovare cu şanse mari să devină un mega hit, potrivit casei de discuri de acolo, „Monolit - Records”.

În afara de muzică, fetele au grijă şi de facultate, cu profiluri absolut „nemuzicale”: DJ Layla face Dreptul, iar Alissa e studentă la Economie. Înaintea sezonului estival care le solicită la maxim, acestea intră în sesiune, din care au grijă să iasă de fiecare dată bine.

DJ Layla
Natalia Ostasina, în buletin, s-a născut pe 11 iulie 1987 la Chişinău. O mare parte a copilăriei şi-a petrecut-o în Ucraina. Începînd cu anul 2005, este studentă la Drept, USM, specializarea „drept civil”. În primii ani de facultate, frumoasa blondă reuşeşte să transforme pasiunea pentru muzică în ceva mult mai palpabil şi începe să mixeze, începînd cu 2007, implicîndu-se în numeroase proiecte din cele mai mari cluburi din Ucraina şi Moldova. Anul 2007 reprezintă, pentru Natalia, începutul unei colaborări de succes cu încă doua DJ-iţe – „Ladies on fire” a reprezentat singurul proiect în care sînt implicate trei fete DJ. Octombrie 2008 marchează începutul colaborării ei cu o echipă de producători din România, pentru primul său album. La propunerea acestora, DJ Layla înregistrează şi prima sa piesă, „Single Lady”, în colaborare cu Alissa… Iar în ianuarie 2009 DJ Layla semnează contractul cu una din cele mai mari case de discuri din România, devenind artistă „Cat Music”.

Alissa
Născută la 1 mai 1990, de Ziua Internaţională a Muncii, la Bălţi, unde a şi urmat primii ani de şcoală. Descoperă afinitatea pentru muzică de mică, în timp ce trecea pe la universitatea la care preda mama ei. La vîrsta de 10 ani, se mută împreună cu mama sa în România, la Brăila, unde şi termină liceul. Tot acolo începe să ia lecţii de canto de la prietena mamei sale, care preda la şcoala populară de arte, apoi lucrează chiar cu mama sa. Participă la diverse preselecţii la festivalurile naţionale şi internaţionale de muzică uşoară: în 2007 ia premiul 2 la festivalul „Zorepad” din ssUcraina. După absolvirea liceului, se mută la Bucureşti, fiind admisă la Facultatea de Administrare a Afacerilor (cu predare în limba engleză) din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, demonstrînd că e posibilă o combinaţie perfectă între muzică şi economie.


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+18°