VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Constanţa Lungu. Specială
Martie 2010, Nr. 71

Constanţa Lungu. Specială

Comentează   |   Cuprins

E reporter special la Jurnal TV, prima televiziune de ştiri din Republica Moldova. Este omul care, în momentele critice, contează cel mai mult în redacţia de ştiri. Are un traseu jurnalistic scurt, însă la o vîrstă atît de fragedă a promovat cu o viteză de invidiat. Acum este unul din reporterii de top din jurnalismul moldovenesc.

Primul text jurnalistic l-a scris la o agenţie de ştiri, de unde a intrat în atenţia oamenilor de televiziune. La „Jurnal TV” şi-a început cariera cu ştiri despre administrarea capitalei. Dar numai pînă a descoperit fenomenul politic, cel mai popular din jurnalismul moldovenesc. Aceasta este Constanţa Lungu pe care o vedeţi astăzi în revistă şi la micul ecran. Acum, cei mai importanţi politicieni şi înalţi oficiali au deja bifat în agenda telefonică de serviciu datele de contact ale Constanţei Lungu.

O experienţă uluitoare este cea din Statele Unite, unde a relatat despre vizita istorică la Casa Albă a premierului moldovean. A observat ce înseamnă adevăratele uzanţe diplomatice, unde nimeni nu vine îmbracăt în roşu, decît secretarul de stat Hillary Clinton. Este singurul reporter de televiziune care a vizitat într-o singură săptămînă Casa Albă, Banca Mondială, Fondul Monetar Internaţional, Organizaţia Naţiunilor Unite, Biroul Federal de Investigaţii, etc.

Constanţa este o fire foarte puternică, motiv pentru care a cîştigat uşor respectul întregii redacţii şi a concurenţei chiar. Principala ei calitate, firescul, o ajută nu doar în meseria de jurnalist dar şi în viaţă, pe care o iubeşte cu aceeaşi determinare. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Rusinica...Costanţa...nu Costana!
Gaia   -  
20 Aprilie 2010, 22:21
Sus ↑
Va mulţumim Gaia pentru că aţi arătat că am greşit
admin   -  
21 Aprilie 2010, 08:57
Sus ↑
merita toate aceste laude....succese!
FJSC   -  
09 Mai 2010, 01:51
Sus ↑
Biroul federal de investigatii(FBI) exista la noi in Moldova?
FBI exista la noi in Moldova?   -  
06 August 2011, 11:38
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău