VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Business LINA
Octombrie 2010, Nr. 79

Business LINA

Comentează   |   Cuprins

Fosta interpretă de muzică uşoară, Lina, pare să fi tras linia după o perioadă de viaţă şi a decis să mai umble la „profil” – perioada muzicală s-a încheiat şi acum tânăra are fixate obiective de viaţă mai „serioase”.

Acum trei ani, pe când o „dezgoleam frumos” pe ringul de box de la „Niagara City Fitness”, Lina ni se destăinuia că a cam încheiat-o cu perioada romantică (de cântăreaţă, inclusiv) şi că, după ce termină şcoala, vrea să se dedice afacerilor. Nu i se părea o oportunitate tocmai fericită de a face carieră, respectiv, bani, din muzică. Dimpotrivă, aceasta necesita eforturi considerabile, inclusiv financiare, din partea familiei. Ambiţiile copilăriei fiind în spate, „Fata de milioane” s-a cuminţit şi urma să se apuce de lucruri serioase…

Anii au trecut şi noi am intervenit să vedem dacă lucrurile stau tocmai aşa: fata face facultate, este studentă la Academia de Studii Economice (Contabilitate) şi pare decisă să facă bani, nu să-i cheltuiască pe vreun album sau videoclip. Mai are un an de studii în faţă, plus masteratul, obligatoriu. Businessul? Păi, nu trebuie să caute prea mult - s-a încadrat repejor în afacerea de familie -„Sălcioara-Vascan” S.R.L. Acum nu prea are timp liber, dar responsabilităţi - invers proporţional. Afacerile n-au determinat-o, însă, să se detaşeze categoric de viaţa publică, mondenă sau spuneţi-i cum vreţi – sunt lucruri care nu se calcă pe glezne, ba chiar se completează. Atât timp cât omul are ce spune şi ce arăta, de ce nu?   

(Marcel TOMA)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău