VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Aurelia Vasilică a revenit „pe sticlã”
Noiembrie 2008, Nr. 55

Aurelia Vasilică a revenit „pe sticlã”

Comentează   |   Cuprins

După aproape trei ani de absenţă (una foarte motivată), prezentatoarea ştirilor de la Moldova 1, Aurelia Vasilică, a revenit de curînd „pe sticlă”. „Astfel de emoţii nu am avut nici la prima mea emisie în direct”, ne mărturiseşte Aurelia, care, însă, nu regretă nici un pic vacanţa de durată.

După circa 17 ani, a savurat din nou experienţa maternităţii.

„Pierdusem orice speranţă de a deveni iarăşi mămică. Simţeam că sufletul meu este neîmplinit, însă intuiam că, descifrînd alfabetul lui Dumnezeu, voi izbuti în realizarea visului meu cel mare. S-a întîmplat exact în ziua în care fiica mea Diana împlinea 16 ani. Am trezit-o cu noaptea în cap şi, înainte de a-i cînta „La mulţi ani”, i-am dat vestea pe care o aştepta cel mai mult dintre toţi. Îmi doream foarte mult acest copil şi el a venit. Am sperat cu toată familia şi am fost răsplătiţi!”, povesteşte Aurelia. Şi-a făcut toate testele la o clinică din Kiev. Tot acolo a văzut-o prima dată la monitor pe Sofia, care a salutat-o cu mînuţa. Pe întreaga perioadă de sarcină a citit zeci de cărţi despre alimentaţia sănătoasă, orice produs era estimat la nivel de proteine, aminoacizi, vitamine  etc. Soţul Victor şi fiica mai mare, Diana, au avut grijă ca Aurelia să aibă o sarcină uşoară şi specială.
Naşterea s-a petrecut rapid. ”Cînd am văzut-o pentru prima dată pe Sofia, mi-au dat lacrimile. Am strîns-o la piept şi i-am zis:”Te aşteptam de-o viaţă!”.

După naştere, i-a urmărit orice suflare, pentru a nu scăpa nici un eveniment important din viaţa Sofiei. Chiar şi acum, cînd micuţa a împlinit 1,6 ani, mai doarme cu lumina aprinsă, ca să o poată admira în orice moment. (Rodica Bileţchi)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

O familie încîntătore,persoanele ce bucură inimile şi privirile tuturor
Eena   -  
26 Mai 2010, 20:51
Sus ↑
O apreciez pentru calitatile de femeie adevarata!!!
Raisa   -  
22 Iunie 2010, 21:52
Sus ↑
Dna Aurelia, cum le reusiti pe toate? Sunteti un exemplu pentru mine.
Va multumesc.
Liliana V.   -  
28 Iunie 2010, 20:42
Sus ↑
INCANTATOR ARTICOL !!!
Va multumesc VIP Magazin!
Carolina A.   -  
07 Septembrie 2010, 21:49
Sus ↑
La multi ani! Sa ne bucurati mult timp inainte! Sunteti demna de urmat exemplu!
Cu mult drag, Valeria!
VALERIA S.   -  
22 Septembrie 2010, 16:36
Sus ↑
Aurelia este un suflet dulce.Am avut ocazia sa stau putin de vorba cu Ea,vorba ei emana caldura.Sunt sigura ca Familia ei este cea mai fericita. Sa traiesti, esti o dulce.
Nadejda   -  
23 Decembrie 2010, 23:50
Sus ↑
Din spusele fiicei mele Gabriela la distanta va simt ca sunteti o doamna intelegenta .cu suflet mare si o inima calda ce incalzeste sufletele tuturor ce intra in casa Domniei voastre
Tatiana   -  
14 Octombrie 2014, 17:44
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău