VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Andrei şi Elena. Doi sub o capotă.
Aprilie 2012, Nr. 96

Andrei şi Elena. Doi sub o capotă.

Comentează   |   Cuprins

Dragi privitori de ProTV Chişinău şi „AutoExpert”, primiţi felicitările noastre! Începând cu luna februarie, prezentarea emisiunii care a prins rădăcini pe piaţa de profil şi în inimile telespectatorilor este mai feminină, senzuală, blondă şi cu picioarele ceva mai lungi. Nu vă faceţi griji, Andrei Tabuica nu a suferit nicio mutaţie, este la fel de isteţ, atrăgător, inteligent şi stăpân pe caii săi de sub capotă – acum nu mai testează motoarele, schimbă cauciucurile, mătură bordurile şi repară drumurile de unul singur, ci o face în duet cu Elena Potorac, prezentând împreună emisiunea „AutoExpert”.

După patru ani de existenţă, aceasta a demonstrat că este prima sursă media auto din ţară, dar echipa care munceşte la acest proiect nu se culcă pe-o ureche la umbra ratingului, este mereu în căutare şi în permanenţă tinde să surprindă plăcut publicul. Duetul de prezentatori permite echipei de realizare să lărgească şi să diferenţieze formatul emisiunii, să vină cu mai multe subiecte, dar şi sfaturi pentru şoferi. În plus, va oferi telespectatorilor teste comparative care nu erau posibil de realizat de unul singur.

Mutarea nu a fost deloc întâmplătoare, femeile şi maşinile fiind doi termeni care se calcă intens pe călcâie – unde este un motor tare, acolo se cuvine să se afle şi o femeie pe măsură. Nu uităm că „partea leului” din telespectatorii acestei categorii de emisiuni o constituie bărbaţii… Plus la asta, femeile sunt şi ele pasionate de maşini, iar, deseori, părerea lor contează mult chiar şi pentru marii producători. Astfel, acum telespectatorii pot afla şi un alt punct de vedere, cel al unei femei care, de altfel, este şi profesionist. Elena este împătimită de maşini, în special de cele sport, cele cu caracter şi atitudine. La fel ca şi ea.

Ideea de a-i aduce lui Andrei o colegă de platou era mai veche, dar a durat câţiva ani până aceasta s-a realizat. S-au anunţat şi castinguri, la care s-au prezentat multe fete, al căror număr nu şi-l aminteşte nici Andrei şi nici ceilalţi din echipa „AutoExpert”. Frumoasă, deşteaptă şi blondă – acestea erau cerinţele castingului. Totodată, fetele trebuiau să aibă o română pe măsură şi să se priceapă la maşini, să nu încurce bujia cu şasiul şi parbrizul cu ambuteiajul. Aşa că ochii dulci şi bustul încrezător nu au fost suficiente pentru pretendente. Până la urmă, momentul fericit s-a produs: ea era prezentatoarea unei alte emisiuni de maşini pe un site autohton, iar când cei de la „Pro” i-au propus să prezinte alături de Andrei, fata a acceptat fără să ezite vreo clipă, moment pentru care ea este extrem de fericită. Şi Andrei s-a bucurat mult că a găsit-o pe Elena. Nu a contat nici faptul că filmările primei emisiuni au avut loc la temperatura de -20 de grade, moment în care ea îngheţase de nu nimerea un dinte pe altul, nemaivorbind de cuvintele pronunţate corect…

Andrei despre Elena
Este cel mai tare expert auto cu cele mai lungi picioare (zâmbeşte), cu care mă mândresc. Prezenţa ei nu este una formală, de dragul unei fete frumoase – ea chiar se pricepe la maşini, mai ales că şi conduce foarte bine. Altfel, nu avea să prezinte emisiunea „AutoExpert”. Elena este cea mai bună şoferiţă pe care am întâlnit-o vreodată.
După apariţia sa au fost multe reacţii, toţi mă întrebau cine este ea, unde am găsit-o şi ce caută la emisiune. Cineva mă întreba dacă nu este amanta mea, altul, dacă îi pot face cunoştinţă cu ea... Multe şi de toate. Cert este un lucru: publicului i-a plăcut mult de Elena, iar asta contează foarte mult.

Elena despre Andrei
Apreciez la el „autoexpertul” din el, atitudinea pe care o are la filmări! Faptul că are încredere în mine îmi dă mai mult curaj. Are un mare plus: la filmări, e mereu binedispus, iar când se mai strecoară vreo gafă, momentul trece fără supărări. De la el am de învăţat multe. În primul rând, să le reuşesc pe toate! De fiecare dată mă uimeşte capacitatea lui de a filma, de a soluţiona în paralel o mulţime de alte probleme legate de serviciu şi să acorde atenţie fiicelor sale când îl sună.
Andrei are o viziune proprie asupra maşinilor, eu o am pe a mea şi aici intervine momentul când ne completăm, iar în final publicul are parte de „produsul” nostru: emisiunea „AutoExpert”.

Text: Marcel Toma. Foto: Constantin Grigoriţă

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău