VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Al cincilea element de la Muz TV
Octombrie 2008, Nr. 54

Al cincilea element de la Muz TV

Comentează   |   Cuprins

Noul sezon a însemnat, pentru „Muz TV Moldova”, o nouă filă în „calendar”. Respectiv, cu nume noi. Una dintre cei dornici de a scrie istorie profesională la „primul muzical”, Lilu, este noua prezentatoare a ediţiei de limbă română „Pro News”.

Numele ei este exact ca al eroinei Millei Jovovich în „Al cincilea element” - doar că nu deţine „multipasport” şi nu stă în ea soarta lumii. Lilia, după cum e scrisă în acte, s-a trezit „Lilu” încă de la „facultă” - Jurnalism la Universitatea de Vest din Timişoara - unde făcea pereche cu prietena şi colega Lulu. L-a făcut „nume de scenă” în timpul preselecţiei pe care a desfăşurat-o „Muz TV Moldova” în această vară – pentru a se deosebi de o altă concurentă pe nume Lilia.

Cînd a venit la prima slujbă profesionistă de după facultate - „Muz TV Moldova” - a rămas surprinsă de tinereţea noilor săi colegi. Or, Lilu se aştepta să vadă cîteva bătrînele serioase şi încrîncenate. S-a încadrat rapid în colectiv: acum prezintă „buletinul muzical” şi realizează reportaje de la evenimente – preponderent, despre artiştii români şi cei din străinătate. Showbiz-ul autohton îi era un domeniu necunoscut pînă nu demult, dar învaţă repede şi promite să reducă acest handicap.

Pasionată de modă şi fotbal, vara aceasta a stat cu telecomanda doar pe „Fashion TV” şi „Eurosport”. Acasă are un adevărat „Turn Babel” fotbalistic: are un frate „stelist” şi unul „dinamovist” (vorbim de echipe româneşti – n.r.). Adăugăm la reţetă ataşarea prietenului său de Rapid Bucureşti şi pasiunea ei pentru FC Timişoara (Politehnica, de fapt), pentru a ne da seama ce se întîmplă în timpul confruntărilor de fotbal… (Marcel Toma)  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

esti super
stii ka te iubesk toti   -  
27 Ianuarie 2010, 16:27
Sus ↑
numai bine
stii ka te iubesk toti   -  
27 Ianuarie 2010, 16:28
Sus ↑
asa so tii
stii ka te iubesk toti   -  
27 Ianuarie 2010, 16:29
Sus ↑
fewwwwww
stii ka te iubesk toti   -  
27 Ianuarie 2010, 16:29
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău