VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Adrian Ursu. În mai îmi înfloreşte inima
Mai 2014, Nr. 120

Adrian Ursu. În mai îmi înfloreşte inima

Comentează   |   Cuprins

E un om fericit şi acest fapt spune totul. De când dragostea şi paternitatea i-au umplut sufletul, Adrian Ursu păşeşte cu încredere fiece treaptă a vieţii cunoscând doar ascensiunea, atât pe plan personal, cât şi profesional. După ce, acum jumătate de an, şi-a oficializat relaţia cu Irina, iar mai apoi au botezat-o pe Maria-Andreea, cei doi au hotărât să dea o mare petrecere în luna mai, un eveniment dublu – nunta lor şi cumătria micuţei.

Şi-au gândit deja ţinutele, spaţiul, au stabilit toate detaliile şi au împărţit invitaţiile create manual cu mare drag de Irina. Un eveniment pe care l-au anunţat de anul trecut. 200 de prieteni le vor împărtăşi bucuria, printre care şi invitaţi de peste hotare, ce vin în special pentru petrecere.

În plus, luna mai este una aglomerată frumos pentru Adrian Ursu. Pe lângă unul dintre cele mai deosebite evenimente pentru familia sa, va susţine pe 14 mai la Palatul Naţional şi un concert solo, deosebit şi unic, cum nu a mai făcut de mult timp, pentru a-şi împărtăşi publicului creaţia sa, melodii noi de muzică uşoară şi populară, dar şi emoţiile pe care le trăieşte. Adrian va cânta alături de un tandem deosebit dintre orchestra „Lăutarii” şi „Alex Calancea Band”. Şi acest eveniment este inspirat din relaţia sa personală, pentru că atunci când eşti împlinit pe interior, orice iniţiativă prinde aripi.„Până a deveni tată, puteam să combin mai multe proiecte în acelaşi timp, necruţându-mi puterile şi timpul. Acum, când mi se propune un proiect sau altul, întâi de toate mă gândesc dacă pot să combin munca cu misiunea mea parentală. Concertul din luna mai este însă un proiect de suflet la care s-a muncit mult, un proiect ce mă reprezintă ca artist şi sper că Maria-Andreea este mândră de tăticul ei, deşi încă nu mi-o spune decât prin zâmbete.”„Acum noi suntem nu doar două suflete ce se regăsesc şi iubesc, suntem soţ şi soţie, suntem părinţi iubitori. Îi sunt enorm de recunoscător Irinei, este o mamă extraordinară, e femeia care mă face fericit, iar prin «cadoul» pe care mi l-a adus pe lume, m-a făcut un bărbat împlinit.”„Deja nu mai pot fi egoist. Mulţi ani eram şi producător, şi manager, şi autor al pieselor, organizator şi practic toate planurile mele erau orientate doar spre evoluţia carierei. Acum, pe aceeaşi balanţă sunt fericirea noastră, dorinţele soţiei mele şi tot ce e important pentru micuţa noastră.”(Text: Doina Popa. Foto: Sergiu Bârcă)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău