VIP Magazin
25 Noiembrie 2020
Print
Print
Print
Print
4 monden
Noiembrie 2014, Nr. 125

4 monden

Comentează   |   Cuprins

Despre localuri şi meniuri, evenimente şi ţinute, atitudini şi tendinţe – toate într-o rubrică susţinută de Lucia Berdos şi Rodica Ciorănică. 
După ce v-am recomandat localuri, cărţi, filme, branduri și buticuri cu personalitate, azi venim cu o listă utilă de site-uri care îţi pot colora viaţa în mai multe feluri. Navigare plăcută! 

RASPUTIN.MD 

 Revistă online care își propune să scrie despre bărbaţii puternici, ce apreciază informaţia selectă şi femeile frumoase și carismatice. Rasputin.md este un manifest al online-ului dedicat consumatorului masculin. Rafinament şi stil, revoltă, dar şi blândeţe în tandem cu articole abundente în inteligenţă masculină se regăsesc în această revistă online. Controversatul nume Rasputin este ca un teaser pentru cei care înoată în marea internetului în căutare de informaţii inteligente. Aici găsești cele mai tari recomandări de lectură ale unor bărbaţi trecuţi prin facultatea vieţii, precum și regulile lor de viaţă, dar și portrete de femei văzute prin microscopul filosofic al minţilor masculine.
+ este revelator din punct de vedere intelectual
cancanul în doze rezonabile este recomandat

  LOCALS.MD

Este spaţiul virtual dedicat vieţii urbane şi rurale, despre frumosul din aceste lumi dar, mai ales, despre tot felul de evenimente utile pentru minte şi suflet. Locals scoate din anonimat genii autohtone şi locuri despre existenţa cărora nu prea ştiam, aduce ştiri despre cultura din oraş, dar şi din afara lui, articole cu spirit de underground şi inspiraţie rară. Conţinutul poartă în sine un miros de altfel de nouătăţi, desprinse din cuminţenia necunoscutului spre a fi ştiute de consumatorii din mediul online. Locals.md poate fi asociat cu un pub care are spirit de-al nostru, sută la sută moldovenesc, iar berea se va înţelege de minune cu un vin din beciul unui gospodar de la ţară.
+ scoate din anonimat oameni şi locuri din ţară
conţinutul este preponderent în rusă

FOODHOUSE.MD  

Ştim că ai mai multe localuri în care îţi place să te delectezi cu specialităţile culinare. De multe ori însă îţi doreşti unele bunătăţi din meniul acestor localuri, dar, fie că eşti departe sau te afli acasă şi nu ai chef să ieşi în oraş, nu prea ai şanse să îţi îndeplineşti poftele. Special pentru tine a fost creat site-ul foodhouse.md. Ai o listă variată de restaurante şi localuri de unde poţi comanda mâncare la domiciliu. Site-ul este disponibil în română şi rusă.
+ livrarea se face de la cele mai cunoscute localuri din oraş
prea puţin promovat

  ITICKET.MD

Pentru devoratorii de evenimente care îmbogăţesc spiritul cultural a fost creat site-ul iTicket.md. Ai parte de un adevărat festin de spectacole, concerte, prezentări, expoziţii, filme etc. După ce ai făcut un tur virtual şi ai ales evenimentul, îţi creezi un cont pe site, apoi vei primi un cod. Cu respectivul cod mergi la oricare terminal şi achiţi biletul pentru eveniment. Bonul de plată pe care îl primeşti este biletul de acces la eveniment. Este un site flexibil şi uşor de navigat.
+ evenimente pentru orice gust
deadline pentru achitarea biletului

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău