VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
4 Monden decembrie 2014
Decembrie 2014, Nr. 126

4 Monden decembrie 2014

Comentează   |   Cuprins

Despre localuri şi meniuri, evenimente şi ţinute, atitudini şi tendinţe – toate într-o rubrică susţinută de Lucia Berdos şi Rodica Ciorănică.

Restaurantul Butoiaş

 Localul este amplasat strategic într-o zonă în care natura şi urbanismul se împacă de minune. Lacul de la Sculeni, pădurea ce duce spre şoseaua Balcani şi strada Calea Ieşilor au cotropit frumos locul unde se află restaurantul „Butoiaş”. Renovat şi amenajat cochet, acesta este un loc numai bun pentru a vă petrece revelionul de vis. Denumirea lui rustică ascunde nu doar tradiţii şi bucate naţionale, dar şi meniuri europene sau muzică live din repertoriul diverşilor interpreţi. Restaurantul chiar are propriul band care vă poate delecta cu melodiile preferate. Pentru seara de revelion puteţi rezerva o petrecere corporativă sau chiar cu prietenii. Cert e că trebuie să sunaţi în prealabil pentru avea parte de un An Nou fericit!

Leogrand Hotel & Convention Center 

 Pentru cei care aduc un omagiu rafinamentului, dar şi petrecerilor exclusiviste, sărbătoarea de revelion de la „Leogrand Hotel & Convention Center” va fi una specială. Se anunţă o atmosferă fabuloasă în compania celor de la Nikorasong şi Bit Band, a decorului splendid inspirat din eleganţa iernii şi a celui mai select meniu pentru toţi oaspeţii. Dacă vă doriţi ca noaptea dintre ani să fie un episod inspirat, atunci „Leogrand” este platoul de filmare pentru realizarea acestuia. Petrecere frumoasă!

Banquet Hall Forum

 Situat în inima capitalei, chiar pe strada Varlaam, Banquet Hall Forum din start inspiră un aer de petrecere selectă şi de neuitat. Interiorul acestuia, inspirat parcă din picturile de gheaţă de pe geamuri sau din poveştile lui Andersen, se îmbină armonios cu starea incendiară a sărbătorilor. Se spune că anul viitor va fi la fel cum îl întâmpini, iar noi ştim că îţi doreşti prosperitate şi linişte. Petrecerea nopţii dintre ani de la Banquet Hall Forum este garantată de profesionalism şi un program interactiv aşa cum îţi doreşti.

Restaurantul Pegas

 Îi oferim un calificativ „satisfăcător” pentru meniul italian variat, preţuri demne de planeta noastră şi atmosfera selectă. Suntem siguri că Anul Nou nu va greşi destinaţia când va veni în Moldova şi ne va găsi la restaurantul „Pegas”. Pentru seara de revelion Pasha Parfeny va încânta publicul cu melodiile sale ritmate, alături de un DJ şi un show balet. Moş Crăciun va trece pe la restaurant şi va lăsa daruri pentru toată lumea, inclusiv un spectacol de artificii şi multe surprize. Cel mai important invitat va fi Albă ca Zăpada, deghizată într-o maimuţă ghiduşă!

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău