VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
4 MONDEN MAI 2015
Mai 2015, Nr. 129-130

4 MONDEN MAI 2015

Comentează   |   Cuprins

Despre localuri şi meniuri, evenimente şi ţinute, atitudini şi tendinţe – toate într-o rubrică susţinută de Lucia Berdos şi Rodica Ciorănică.

preziden..psd

Hotelul „Prezident”

Un eveniment petrecut pe terasa hotelului „Prezident” ar putea echivala cu o pagină scrisă în arhiva luxului, dar și a primăverii. Cireaşa de pe tort e terasa din sticlă unde ne putem refugia pe timp de ploaie. La fel de atractivă este și piscina imensă cu un design unic. Dacă tot sunteţi invitaţi la o nuntă mai nonconformistă, puteţi să vă luaţi şi costumul de baie, de ce nu?!

Terasa are o capacitate de 250 de persoane, meniul este variat, iar personalul reprezintă promptitudinea întruchipată. Stilul rustic în tandem cu cel modern se completează ca un Yin şi Yang al decorului. O nuntă la terasa hotelului „Prezident” înseamnă mai mult decât o poveste de mariaj. E începutul unei vieţi de vis.

 + un loc exclusivist

- piscina e o ispită prea mare pentru invitaţi

Amaris Garden

Cei din sectorul Poşta Veche pot să se mândrească cu o minunăţie de restaurant, Amaris Garden. Tinerel şi cochet, localul şi-a amenajat o terasă foarte drăguţă, inspirată din stilul eco. Mobilierul împletit din lozii sau imitaţii de lozie, mult verde proaspăt în jur te cheamă să vii în acest loc superb al străzii Socoleni. Dacă ai decis să îţi petreci nunta în acest sezon, vei avea norocul să te bucuri de priveliştea superbă a grădinii şi a terasei. E perioada când natura renaşte, iar odată cu ea apar şi sentimentele de vis.

 + un local deosebit şi la capătul Chişinăului

- deloc promovat l%20berdos.psd

IMG_2855-1.psd

Sala de Aur

Cei de la Sala de Aur se pot lăuda cu două terase, prima fiind în curtea restaurantului, alta la balconul etajului al doilea. La prima terasă puteţi să vă desfătaţi cu apusul sau răsăritul soarelui ce se vede la orizontul lacului Sculeni, iar la cea de-a doua să vă mângâiaţi ochii cu zările capitalei. Cu un design clasic şi cuminte, terasele de la Sala de Aur sunt leagănul unor adevărate popasuri pentru cei care au dansat zgomotos la o nuntă focoasă.

 + are deja un nume respectat în rândul restaurantelor

- amplasarea lângă lacul Sculeanca oferă uneori privelişti mai deosebite

 Capitoles Park

Parcul Valea Trandafirilor s-a oferit să găzduiască unul dintre cele mai selecte restaurante din Chişinău, Capitoles Park. Un aer de o prospeţime pură ce vine din natura şi lacul cuminte din preajma localului te provoacă să evadezi din aglomeraţia zilei. Iar dacă ai decis să îţi petreci nunta aici, bucură-te mult de tot! Până vine naşul mare, poţi să îl aştepţi cu o cafea la terasa cochetă de la Capitoles Park. Ai parte de un adevărat răsfăţ pentru sufletul tău şi petrecerea vieţii tale!

Simţi că natura şi stilul clasic au conspirat frumos pentru a-ţi oferi o privelişte superbă care să îţi bucure ochii.

 + amplasarea strategică într-o zonă superbă

- prea puţin loc de parcare

 

Capitoles.psd
sala%20de%20aur.psd
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău