VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
4 MONDEN APRILIE 2015
Martie 2015, Nr. 127-128

4 MONDEN APRILIE 2015

Comentează   |   Cuprins

Despre localuri şi meniuri, evenimente şi ţinute, atitudini şi tendinţe – toate într-o rubrică susţinută de Lucia Berdos şi Rodica Ciorănică.

 Păpuşile de porţelan Montedragone

Destinate mai mult colecţionarilor pretenţioşi de păpuşi decât pentru jocul fetiţelor, exclusivistele păpuşi Montedragone își fac cu încredere loc în casele noastre, dar și în inimi, fiind comercializate la Chișinau în showroomul „Casa Keia”. Istoria acestora îşi are începuturile în anii ’80 ai secolului trecut. Fiecare păpuşă este unică şi originală. 

MOTIKOMajoritatea lor au chipurile diverselor personaje din poveşti, zâne, vrăjitoare, prinţese, pitici din pădure etc. Materia primă pentru crearea unei păpuşi este foarte scumpă: mătase naturală, porţelan fin sau dantelă migăloasă. De aceea, o păpușă Montedragone ar fi un cadou foarte apreciat. Și ar da clasă și stil oricărei piese de mobilier din casa ta.


Iubitorii deserturilor selecte îşi pot răsfăţa orgoliul cu bunătăţi dulci din… Japonia. Recent, pe plaiurilem mioritice a fost inaugurat „Motiko”, un local exclusivist dedicat deserturilor nipone. Invitaţii au avut posibilitatea să guste din preparate a căror reţetă are o vechime de tocmai cinci secole! Dulciurile minimaliste, colorate, dar cu un gust desprins din altă lume, au atras fani încă din ziua deschiderii. Amatorii de gastronomie niponă se pot simţi împliniţi. După sushi, și cu deserturi.

Borgo

„Borgo” e mai mult decât un magazin multibrand. E o filosofie în care s-au concentrat cele mai tari branduri de haine şi accesorii. Amplasat în centrul capitalei, acesta atrage clientela în al cărei stil curge sângele albastru al modei. Genţi cu tradiţie de la „Texier” sau pantofi cocheţi de la „Fratelli Rossetti” se pot vedea la vitrinele showroomului „Borgo”. Iubitorii brandurilor italiene şi nu doar îşi pot tempera pofta de shopping exclusiv chiar aici, acasă.

 

FURLA

Celebrul brand italian s-a reîntors în Chişinău. După o absenţă îndelungată, showroomul „Furla” de pe str. Vlaicu Pârcălab şi-a deschis uşile pentru fashioniste. Fineţea latină şi stilul inconfundabil al produselor „Furla” se observă în fiecare tiv şi materie. O geantă clasică sau una șic? Un portmoneu sau poate accesorii cu spirit bolognez? Ai o gamă vastă de alegeri. Îndrăzneşte să visezi în ritmul modei italiene oriunde te-ai afla.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău