VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
111 cele mai îndrăgite branduri

111 cele mai îndrăgite branduri

Comentează

Noul produs media, la care am muncit câteva luni la rând, a fost lansat întro ambianţă pe cât de degajată, pe atât de neaşteptată, la noul salon de mobilă exclusivă INDO. Cvartetul lui Dan Ungureanu, iar apoi bandul Cristinei Scarlat, au condimentat atmosfera cu note de muzică clasică şi coveruri internaţionale.

Cei prezenţi la eveniment, sunt patroni de companii şi directori de marketing, oameni care muncesc, sunt veşnic neliniştiţi şi fac ca lucrurile să meargă bine şi să meargă înainte în lumea complicată a afacerilor. Sunt demni de tot respectul şi admiraţia. Graţie lor, brandurile şi afacerile pe care le reprezintă au devenit notorii şi au început să facă parte din viaţa noastră.

După un voting echivalent cu o luptă destul de dură şi motivată pe site-ul www.vipmagazin.md, cu peste 700 de concurenţi din diferite domenii, în TOP au ajuns 111 branduri. Noi credem că oamenii le iubesc. Moldovenii iubesc şi consumă produsele de care ei, directorii, managerii şi proprietarii de branduri se ocupă în fiecare zi, indiferent că aceste produse înseamnă lactate, pâine, zahăr, spumant, petrol sau televiziune. Cu siguranţă, oamenii au nevoie de toate astea. În fine, lumea a comunicat, au făcut schimb de păreri şi contacte şi au savurat spumant de Cricova şi vin de la F’autor. Cu un vin bun şi comunicare e mai uşoară, zicem noi.

Recomandăm pentru biblioteca fiecărui moldovean pasionat de afaceri şi informaţie această ediţie de colecţie cu poveşti de branduri create în Moldova, dar şi în afară.  “111 cele mai îndrăgite branduri în Moldova” poate fi găsită în chioşcuri, dar întrun tiraj limitat.

Amintim că lansarea ei a coincis cu inaugurarea Salonului cu mobilă INDO, piese clasice executate sută la sută din lemn din Indonezia.

Partenerii serii: Cricova, F’Autor,  Matoni, Salonul de mobilă INDO, excelenţă întro mobilă unică!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău