VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„VIP magazin” la 8 ani
 Descarcă
Iunie 2012, Nr. 98

„VIP magazin” la 8 ani

Comentează   |   Cuprins

Revista noastră a serbat aniversarea a opta într-o atmosferă caldă, prietenoasă şi comodă, fără elemente solemne, în compania celor care, pe parcursul acestor ani, au intrat în familia noastră lărgită. Evenimentul a fost marcat şi de lansarea unui CD cu cele mai îndrăgite piese ale duetului de neuitat Doina şi Ion Aldea-Teodorovici, pe care „VIP magazin” l-a dăruit cititorilor săi împreună cu ediţia din mai, una specială, de sărbătoare, acesta făcând parte din „Colecţia VIP magazin”.

Restaurantul „Exclusive” din centrul comercial „Grand Hall” a fost gazda unui eveniment cu un program cu de toate, animat de artistul poporului Andrei Porubin. Muzica de calitate a fost asigurată de bandul lui Cristofor Aldea-Teodorovici, o alegere deloc întâmplătoare, el fiind şi cel care a şi susţinut un recital special din piesele semnate de Ion Aldea-Teodorovici. A fost o serată care a adunat lume multă şi bună, din mediul politic, al afacerilor, media şi al culturii: Victor Miculeţ, Alexandru Pincevschi, Igor Dodon, Oleg Efrim, Dorin Drăguţanu, Anatol Golea, Ilan Laufer, Irina Politov-Cangaş, Lucia Berdos, Alla Vengher, fraţii Advahov, Cornel Botgros şi Adriana Ochişanu, Adrian Ursu şi mulţi-mulţi alţii. Între gustări delicioase, pocale cu vin şi spumant, toţi cei prezenţi au vizionat un film despre  revista noastră şi eroii săi.

Unii dintre aceştia au fost surprinşi şi invitaţi să-şi ridice premiul – „VIP magazin” a oferit opt premii speciale, dacă tot a făcut opt ani, personalităţilor împreună cu care s-a clădit istoria revistei şi care fac parte din aceeaşi familie. Prezentatoarea şi realizatoarea emisiunii „În PROfunzime” de la Pro TV Chişinău, Lorena Bogza, s-a văzut cu premiul pentru „Cea mai intrigantă copertă”, în pereche cu primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, cel care şi-a scuzat absenţa pentru că nu a putut lăsa postul de portar al Chişinăului, pentru care a şi primit cadou tricoul cu nr. 1. Iar Lorena, ca un veritabil marcator la emisiunile sale, care caută breşe în apărarea invitaţilor, a devenit posesoarea tricoului cu nr.10. Ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, împreună cu frumoasa sa nevastă, Violeta Marian, cei care au făcut 8 ani de cuplu, exact ca şi „VIP magazin”, au primit premiul „Contemporanii revistei”, plus un colac de nuntă, pe care l-au rupt (vă daţi seama cine a luat partea mai mare) şi au împărţit câte o bucată „mesenilor” prezenţi.

Pentru că nu există la moment un burlac mai râvnit ca Nicu Timofti (să nu uităm şi de tatăl preşedinte), acesta a primit premiul cu acelaşi nume şi un carneţel cu numerele de telefon ale celor mai însemnate fete mari din spaţiul public al ţării. Primii doi preşedinţi ai ţării, Mircea Snegur şi Petru Lucinschi, au fost laureaţii premiului „Împăcarea deceniului”, iar Nata Albot a fost menţionată pentru cea mai frecventă prezenţă în paginile revistei, pentru care a primit o coroniţă din flori de câmp (în loc de diademă) şi o panglică de Miss cu „VIP” înmulţit cu multe zerouri. Lili Lozan şi-a reamintit de neuitata şedinţă foto în apele Nistrului când a fost recunoscută „Cea mai tare Dezgolită frumos”, pentru care a fost răsplătită cu multe petale aromatizate de trandafir – să se simtă regină în timpul băii, aşa cum şi este. Igor Dodon este singurul care a reuşit să apară pe coperta revistei de două ori într-un singur an, pentru care a primit o a treia copertă, iar Lucia Berdos a ridicat premiul „Cel mai stilat cuplu”, acordat şi soţului său, Dorian – un superb desen în cafea semnat de jurnalistul Vasile Botnaru.

Toată lumea s-a simţit bine pe parcursul întregii seri şi graţie partenerilor evenimentului: compania „Moldcell”, restaurantul „Exclusive”, centrul comercial „Grand Hall”, Cricova S.A., F’Autor, Mattoni, „Luvi Fleurs”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău