VIP Magazin
26 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
„Coperta” Tatiana Iftodii s-a căsătorit cu „cititorul” Andrei Munteanu
Septembrie 2005, Nr. 17

„Coperta” Tatiana Iftodii s-a căsătorit cu „cititorul” Andrei Munteanu

Comentează   |   Cuprins

... Şi totul a pornit de la o copertă. Ceea ce a urmat în viaţa Tatianei Iftodii este demn de o regie hollywoodiană. Căci fericirea şi dragostea vin atunci când te aştepţi cel mai puţin. La câteva zile după apariţia sa pe coperta „VIP magazin”-ului (nr.4, august, 2004), Tatiana a fost cerută în căsătorie!

Întors din SUA cu gândul de a rămâne acasă şi de a deschide o companie de consulting, Andrei Munteanu nici nu bănuia că soarta îi pregătise o surpriză. În puţinul timp liber, s-a întâlnit cu foştii săi colegi de clasă. Printre aceştia se află Nadia Giosan, care i-a sugerat lui Andrei să facă cunoştinţă cu managerul general al Hotelului „Nobil Club”, Tatiana Iftodii, şi să devină neapărat clientul acestui hotel prestigios. „O femeie... manager de hotel... Cum poate să mă ajute?”, s-a întrebat, sceptic, Andrei.

În seara de 31 august 2004, a văzut publicitatea la „VIP magazin” şi a încremenit în faţa ecranului. Tatiana Iftodii... şi-a amintit de vorbele Nadiei. S-a gândit că trebuie să facă cunoştinţă cu ea. În drum spre oficiul PNUD, a văzut revista în chioşc. A făcut rost de una. Din nou i-a văzut ochii... Cine este? Îşi imagina că are o mulţime de admiratori, o casă enormă şi un batalion de bodyguarzi. De ce are ochii atât de trişti?, se tot întreba. Ultima frază a interviului nu-i dădea pace: „Îmi doresc alături un bărbat puternic şi să aduc pe lume doi copii – este visul unei femei adevărate”... Şi a pus mâna pe telefon. Nadia le-a intermediat o întâlnire. Iulia, prietena Tatianei, i-a spus atunci: „Îţi imaginezi, o să te vadă cineva în revistă şi ăsta îţi va fi destinul”...

„Ce mire!”, s-a gândit în sinea ei Tatiana, văzându-l pe Andrei la patru ace. El, povestindu-i despre perspectivele businessului de consulting, nu-şi putea rupe privirea de la ochii ei fermecători... A urmat o plimbare în parc, apoi discuţii fără sfârşit, ziua lui de naştere sărbătorită la Clubul „Karaoke”, primul dans, primul sărut... Şi nunta! Cea mai frumoasă mireasă şi cel mai galant mire al Chişinăului şi-au spus „da” în faţa altarului.

Imediat după nuntă, proaspeţii căsătoriţi au zburat în SUA. Nici nu am apucat să-i felicităm. Andrei a acceptat funcţia de consilier pentru probleme politice internaţionale al Partidului Republican din SUA şi cea de consilier al vicepreşedintelui Universităţii Drexel pentru chestiuni guvernamentale, continuându-şi cariera de profesor universitar de ştiinţe politice. Tatiana este stagiară la unul din faimoasele hoteluri „Hyatt” şi se pregăteşte să dea la Facultatea de business internaţional.

„Aşa s-a născut tânăra noastră familie! Mulţumim, „VIP magazin”!”, ne scriu din Philadelphia Tatiana şi Andrei. Casă de piatră vă dorim şi fie ca povestea voastră de dragoste să dureze mulţi-mulţi ani.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău