VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„Aventura americană” a Natei Albot
August 2009, Nr. 64-65

„Aventura americană” a Natei Albot

Comentează   |   Cuprins

În două săptămîni a traversat 8 state americane şi a vizitat 7 oraşe pentru a cunoaşte poveştile incredibile ale studenţilor moldoveni care au avut norocul să muncească şi să călătorească în vara aceasta în SUA. Din octombrie, Nata Albot ne prezintă la micile ecrane „Aventura americană”, o producţie realizată în colaborare cu TV7.  

Sînteţi gata de o nouă aventură? O aventură în care curajul se împleteşte cu speranţa, ambiţiile cu visele, munca cu timpul liber? Totul are loc în America, în ţara posibilităţilor şi libertăţilor, cu eroi reali, studenţi moldoveni, care şi-au găsit locul lor sub soare, ajutaţi de Compania „Student Adventure”, prin intermediul programului „work&travel”. Istoriile lor de succes le vom putea urmări în fiecare zi de sîmbătă, la TV7, la „Aventura americană”.

„Formatul emisiunii reprezintă un semi-documentar, semi-reality-show. Sînt 10 istorii ale căror personaje principale sînt tinerii noştri şi viaţa lor din State. Am vrut să vedem unde locuiesc, unde muncesc, cum se distrează şi cu cine comunică. Viaţa moldovenilor, departe de casă, merită să fie arătată, aşa cum este ea. Sînt istorii extraordinare de viaţă”, ne mărturiseşte Nata Albot. „Desigur, nu aveam cum să închidem ochii la frumuseţile din jur. Le-am pregătit telespectatorilor impresii live şi informaţii interesante din fiecare dintre cele şapte oraşe vizitate de echipa noastră”.  Cel mai tare, însă, Nata a rămas impresionată de „perseverenţa” cu care muncesc tinerii în SUA. Toate recordurile au fost bătute de Vadim Nejdanov din Hampton Beach, care îşi începe ziua la un magazinaş de dulciuri, unde face îngheţată, la amiază să mută la front-desk-ul unui hotel, iar seara – este responsabil de securitatea unui hotel. Şi toate aceste eforturi pentru un singur vis!

„La Ocean City am întîlnit o blondă extraordinară. Ana Vîntu, hostesă. Istoria ei curioasă sper să o urmăriţi în „Aventura americană”. Cred că una din oportunităţile programului „work&travel” este şansa tinerilor de a creşte, de a putea lua propriile decizii şi de a se întoarce maturi acasă. Transformări pe care am încercat să le prindem cu camera de luat vederi. De fapt, despre fiecare personaj aş avea ceva interesant de spus. Mă bucur că am reuşit să-mi fac o impresie despre acest fenomen.Voi încerca să-l abordez la maximum obiectiv. Îmi doresc să continui proiectul despre aventura moldovenilor ajunşi departe de casă, oriunde ar fi ei,  Europa, Canada sau Australia”, a mai spus Nata. (r. t.)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău