VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Lansarea colecţiei de ochelari „Tiffany&Co” la Chişinău
Decembrie 2011, Nr. 92

Lansarea colecţiei de ochelari „Tiffany&Co” la Chişinău

Comentează   |   Cuprins

Creaţiile celebrei Companii de bijuterii „Tiffany&Co” pot fi admirate şi cumpărate la Chişinău. Este vorba de colecţia de rame de ochelari şi ochelari de soare, prezentată recent în exclusivitate de „Felicia Optic Center”.

Doamnele şi domnii au fost invitaţi la un „five o’clock tea” pentru a face cunoştinţă cu ultimele tendinţe din domeniul ochelarilor şi pentru a descoperi legendarul stil Tiffany. Istoria brandului american „Tiffany&Co” este una dintre cele mai fascinante din lume şi descrie succesul unei mici companii de bijuterii de aur şi diamante, care a devenit un lider mondial în domeniul de giuvaere. Filmul clasic „Breakfast at Tiffany’s”, filmat la comanda Companiei, a împlinit de curând 50 de ani de la premieră. Pe lângă bijuteriile veritabile, Audrey Hepburn poartă în film şi o pereche de ochelari a căror formă a devenit una legendară.

Cheiţa şi culoarea bleu-turcoaz, simbolurile companiei, se regăsesc şi în modelele de ochelari. Invitaţii serii au avut ocazia să probeze printre primii ramele extraordinare, beneficiind şi de o reducere de 15% la procurarea oricărei rame din salon. Banii adunaţi în seara prezentării au fost donaţi Grădiniţei pentru Copii Slabvăzători nr. 135 din Chişinău. În cadrul unei loterii a fost pusă în joc o ramă „Tiffany&Co” – norocoasa s-a dovedit a fi o tânără pasionată de accesorii. Oaspeţii au servit ceai adus direct din Marea Britanie –
Earl Grey Christmas Tea şi un ceai special dedicat aniversării a 60-a de la încoronarea reginei Elizabeta, fursecuri şi macaroons. O seară frumoasă, în care au sclipit cu demnitate ochelarii „Tiffany&Co”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău