VIP Magazin
20 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
DJ soţ, Viorel Ţigănaş
Decembrie 2005, Nr. 20-21

DJ soţ, Viorel Ţigănaş

Comentează   |   Cuprins

În această toamnă, DJ Viorel Ţigănaş s-a produs în rol de mire alături de aleasa inimii lui, Ecaterina. A cerut-o în căsătorie chiar în seara Sf. Valentin, sub Arcul de Triumf, după ce ultimele semne de întrebare se spulberaseră în faţa unui destin comun. Mai greu le-a fost cu naşii, căci ideea de a-l lua de nănaş pe Pavel Stratan le venise în ultimul moment. Preţ de câteva minute, din Bucureşti, Pavel şi-a dat acordul.

Mireasa a purtat o creaţie proprie realizată de salonul „Julia”, iar Viorel a îmbrăcat pentru prima dată clasicul costum negru, uitând pentru o zi şi pentru o noapte de toate proiectele sale muzicale. A fost o nuntă în care s-a aruncat nu numai buchetul miresei, dar şi jartiera acesteia, o nuntă în care nănaşul a cântat „Eu beu”, iar Adrian Ursu şi-a descoperit talentul de toboşar. Numai mirele s-a abţinut să cânte de dragoste şi dor... La ce bun, când o are pe Ecaterina alături?

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

as vrea mult sa fac o colaborare cu d-nl Viorel, as fi fuarte bucuros daca el ma v-a sustine in ceea ce vreu sa fac . tl. 068835438
igor simonean   -  
28 Ianuarie 2013, 22:43
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău