VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Zimbru – o nouă filă de istorie
Iunie 2006, Nr. 26

Zimbru – o nouă filă de istorie

Comentează   |   Cuprins

 „Zimbru – forţa cea mai tare
A succesului culoare!
Zimbru este vitejie!
Caracter şi bărbăţie!”


Acesta este un fragment din imnul clubului de fotbal Zimbru (versuri Radmila Popovici, muzica Marian Stârcea) intonat de formaţia „ Gândul mâţei” în seara zilei de  20 mai, curent, la inaugurarea oficială a Complexului Sportiv cu acelaşi nume – „Zimbru”. Construcţia principală a complexului polivalent - noul stadion - reprezintă o construcţie arhitecturală modernă, care poate găzdui  peste 10.700 de spectatori, lucrările fiind posibile datorită celor peste 100 de companii implicate.

Ceremonia de inaugurare a demarat cu defileul orchestrei prezidenţiale. La inaugurare au participat preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin,  premierul Vasile Tarlev, preşedintele de onoare al FC Zimbru, Nicolae Ciornâi, Andrei Cecetov - preşedintele Zimbrului, preşedintele CNO, Nicolae Juravschi, Ion Surucianu şi alte personalităţi. Spectacolul s-a încheiat cu un meci amical dintre echipa „vinovată” a manifestării, Zimbru şi Krîlia Sovietov din Rusia.

Inaugurarea complexului Zimbru este un pas, pe cât de aşteptat de iubitorii sportului cu balonul rotund din republică, pe atât de important în dezvoltarea sportului naţional. Este încă o pagină scrisă în istoria bogată a clubului fanion al ţării, după care, suntem siguri, vor urma multe altele.

Tatiana Solomca

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău