VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„Adio!” şi „Bine v-am găsit!”
Septembrie 2006, Nr. 29

„Adio!” şi „Bine v-am găsit!”

Comentează   |   Cuprins

Multe veşti bune la acest final incandescent de vară. „Pleacă” Voxtel şi „vine” Orange. Pleacă Francis Gelibter şi vine Bruno Duthoit. Al doilea manager al companiei de la Chişinău cedează, cu puţină tristeţe, locul celui de-al treilea manager care este încântat de modul în care a fost administrată compania.

Fără menajamente, dar cu multă diplomaţie, Francis Gelibter recunoaşte la plecare că nu i-a fost uşor să activeze în Moldova. Dar şi că este mulţumit de rezultate. Şi nu se referă doar la cele profesionale: ex-managerului general al „Voxtel” i s-a născut aici un copil, cetăţean moldovean. Aşa că va fi greu să se dezlege de Moldova. Şi nici nu ar vrea. Oricum, lasă în urmă trei ani frumoşi. Bruno Duthoit, după două experienţe la fel de frumoase în Slovenia şi Polonia, este nerăbdător să înceapă lucrul. El vine din Europa într-o ţară care aspiră spre ... Europa. Îi sunt curioase procesele, oamenii, compania, oficialităţile, totul.  Merită să-i cunoaştem şi să vedem ce va urma.

Bruno Duthoit. „Sunt impresionat de situaţia actuală a companiei”

Am o deosebită plăcere să mă alătur Companiei „Voxtel”. Zilele pe care am reuşit să le petrecem împreună mi-au permis să descopăr compania şi am rămas foarte impresionat de situaţia ei actuală, de performanţele realizate sub conducerea dlui Francis Gelibter, de poziţia impunătoare pe piaţă, de serviciile excelente, apreciate de către clienţi, şi de rezultatele financiare formidabile. Mă simt onorat că voi avea posibilitatea de a conlucra cu echipa „Voxtel”. Consider că această companie are perspective promiţătoare de a se dezvolta în Republica Moldova: servicii atractive pentru clienţii actuali, servicii inovative şi extinderea bazei de clienţi.

Bravos, Francis Gelibter şi „Voxtel”!

Francis Gelibter. „Voxtel” intră în familia „Orange”

A venit timpul să ne luăm rămas bun. Pentru orice conducător, nu e un lucru simplu. Înainte de toate, e greu să te desparţi fără nostalgie de trei ani plini de evenimente. Nu e uşor să spun adio, pentru că am reuşit să fac multe lucruri, altele au rămas nefăcute sau pur şi simplu nu au putut fi realizate.

Este adevărat că în aceşti trei ani ne-am consolidat poziţia de lider, am început să investim cu ritmuri rapide şi ne-am străduit să facem cât mai multe pentru binele clientului.

Dar „Voxtel” intră într-o nouă etapă de viaţă, când nu se discută despre lupta pentru existenţă pe o piaţă ce se dezvoltă impetuos, ci despre procese de lucru în companie mult mai importante, aşa cum ar fi asigurarea unei apropieri între „Voxtel” şi clienţii săi, dar şi a  unei loialităţi inverse, care să vină de la clienţi spre noi. O dată cu asocierea cu „Orange”, nu doar „Voxtel”, ca o companie abstractă, dar şi personalul său aderă la un puternic grup european.

După trecerea cu succes a legăturii mobile „Voxtel” la „Orange”, se vor deschide încă multe alte drumuri care vor face, sunt sigur, viitorul „Orange” Moldova şi al echipei sale, pur şi simplu, strălucitor.  În ce mă priveşte, voi urmări cu bucurie realizările voastre. Mult succes!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău