VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Visa Infinite – încă o revoluţie în lumea produselor bancare
Martie 2013, Nr. 106

Visa Infinite – încă o revoluţie în lumea produselor bancare

Comentează   |   Cuprins

Un cerc absolut select creat din finanţişti, oameni de afaceri, lideri de opinie şi jurnalişti s-au adunat pentru a celebra calitatea, stilul înalt de viaţă, bunăstarea şi confortul în cadrul ceremoniei de lansare în premieră naţională absolută a cardului Visa Infinite, prin care Victoriabank face o nouă revoluţie pe piaţa produselor bancare în Moldova.

Oricine dintre ei şi-ar dori infinit de mult acest Visa Infinite, excepţional, începând de la design, până la serviciile şi modalitatea de deservire pe care le oferă. Mai întâi de toate, prin el li se deschide o lume a posibilităţilor infinite – suport personal şi pentru afaceri 24/24, deservire oriunde – acasă sau peste hotare, servicii personale şi pentru afacere, beneficii exclusive, asigurare pentru deţinător şi familia sa, condiţii de creditare avantajoase, oferte exclusive, ajutor şi protecţie globală, garanţie maximă în procesarea operaţiunilor bancare. Un card inedit pentru cei care au stil, rafinament, ştiu a preţui calitatea şi iau de la viaţă tot ce e mai bun.

Visa Infinite e o premieră absolută pentru Moldova. A devenit deja o tradiţie ca prima bancă din Moldova să deţină pionieratul în implementarea celor mai inovatoare produse şi servicii bancare. Natalia Politov-Cangaş, preşedintele Victoriabank, susţine că  prioritatea  băncii este grija faţă de clienţi, prin oferirea unor servicii de calitate şi utile în domeniul bancar, bazate pe  flexibilitate şi profesionalism. „Suntem primii din ţară care am oferit posibilitatea efectuării plăţilor cu cardul, iar acum, prin lansarea Visa Infinite, vrem să transformăm comoditatea şi confortul în stil de viaţă pentru clienţii noştri. Este un card deosebit, care îi va face şi pe posesorii acestuia să se simtă deosebiţi, deschizându-le posibilităţi infinite de a avea viaţa la care visează şi pe care o merită.”
Proiectul de lansare pe piaţa bancară din RM a cardului Visa Infinite a fost dezvoltat împreună cu Visa, partenerul de încredere al Victoriabank deja de mai mulţi ani. Svetlana Gheorbelidze, şefa biroului Visa din Ucraina, manager regional Visa pentru ţările CSI, precizează că Victoriabank acordă o atenţie deosebită dezvoltării segmentului premium. În anul 1999 Victoriabank a lansat primul card Visa Gold în Moldova, în 2011 – primul card Visa Platinum, iar pe 26 februarie 2013 – acest nou produs bancar unic –  Visa Infinite.

Visa Infinite este  un element indispensabil al afacerilor oriunde în lume, dar, în acelaşi timp, oferă deţinătorilor posibilitatea de a-şi satisface şi nevoile personale, prin posibilitatea de a accesa un credit incredibil de până la 1 milion de lei.

Visa Infinite este emis într-un număr limitat şi are un design unic. Acesta este placat cu aur alb, fiind încrustat cu un diamant. Deţinătorii cardurilor Visa Infinite de la Victoriabank se bucură de numeroase oferte speciale la călătorii, cumpărături, distracţii, în restaurante, precum şi de acces la hoteluri de elită. Protejaţi în orice clipă, în orice colţ al lumii, fericiţii posesori ai Visa Infinite pot să savureze viaţa din plin. Mai multe detalii despre cardul Visa Infinite găsiţi pe site-ul Victoriabank: www.victoriabank.md.  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău