VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Viewcafé & Restaurant. Un brunch duminical în familie
Aprilie 2014, Nr. 119

Viewcafé & Restaurant. Un brunch duminical în familie

Comentează   |   Cuprins

În zilele de odihnă, când munca rămâne pe plan secund, mereu ne dorim să petrecem timpul interesant alături de familie. Viewcafé & Restaurant propune o modalitate unică de soluţionare a acestei probleme!

Un brunch în familie – o formă de prânz duminical, inventată de studenţii de la Oxford încă în anii ’80 ai secolului XIX, şi anume restaurantul nostru a decis să reînvie această tradiţie semnificativă de familie. Detaşaţi-vă într-o atmosferă familială confortabilă şi invitaţi-i pe cei mai dragi şi apropiaţi prieteni la un tradiţional prânz duminical în restaurantul nostru. Liniştea unei zile de duminică şi personalul prietenos vă vor ajuta să vă relaxaţi în cea de-a doua jumătate a zilei. Copii dvs. vor fi, fără îndoială, încântaţi de prânzurile duminicale în familie şi la sigur se vor bucura de distracţiile pe care le vom propune în compania altor copii. Iar dvs. veţi putea să mâncaţi liniştit şi să comunicaţi.

Brunch-ul duminical în familie la Viewcafé & Restaurant este cel mai frumos cadou pentru întreaga familie. 400 de lei/persoană (fourchette şi o cantitate nelimitată de suc şi şampanie)(copiii până la 10 ani – gratuit) Rezervarea meselor la tel.: (+373) 68 400 480, (+373) 22 400 480  


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău