VIP Magazin
19 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Victoria Filip and Sergio Sembrano
Octombrie 2010, Nr. 79

Victoria Filip and Sergio Sembrano

Comentează   |   Cuprins

Victoria Filip, jurnalista TV şi prezentatoarea de la NIT şi Sergio Sembrano, manager de vânzări de la reprezentanţa elveţiană a Companiei „Citroen” şi-au zis „Da!” la Chişinău, la mijlocul acestei toamne.

A cerut-o în căsătorie acum un an, într-o vacanţă de Crăciun, oferindu-i un inel cu diamant. Lui Sergio i-a plăcut din prima felul de a fi al Victoriei, frumuseţea ei interioară, forţa şi tăria ei morală, inteligenţa, dar şi simţul umorului. „Am înţeles că anume ea este femeia pe care o căutam, m-am bucurat enorm că în sfârşit am găsit-o...”, mărturiseşte Sergio. Victoria, la rândul ei, a rămas încântată de inteligenţa, sinceritatea şi sufletismul lui Sergio.  

Nunta au sărbătorit-o la restaurantul „Manhattan” din Chişinău. Pentru acest moment unic, conceput într-un stil modern cu elemente folk, în culori de alb, metalic, gri, au comandat o sumedenie de decoraţiuni – lumânări şi ornamente speciale, trandafiri albi. Lovitura s-a dat după miezul nopţii, când nunta a fost dirijată de un bun DJ moldovean cu muzică house şi tehno. Petrecerea a fost condimentată cu numeroase surprize, cea mai emoţionantă fiind un cor de pici, îmbrăcaţi în îngeraşi, care au cântat „Ave Maria”. Victoria a purtat o rochie de mireasă creată de Valentina Vidraşcu în stil folk, iar mirele şi-a ales un costum de la o prestigioasă casă de mariaj din Geneva, unde îşi expun creaţiile vestimentare cei mai buni creatori europeni. După această minunată petrecere moldo-elveţiană, tinerii însurăţei s-au refugiat în luna de miere, alegând un colţişor de rai de pe insulele Maldive.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

a facut o alegere buna prezentatoarea de la NIT,moldovenii nu-i plac.
Tatiana   -  
30 Noiembrie 2010, 12:45
Sus ↑
Mirele este tare carismatic,mireasa enigmatica,un cuplu bine potrivit
ION   -  
30 Noiembrie 2010, 12:51
Sus ↑
Victoria a mai fost odata mireasa,intro rochie la fel de scurta,a scris presa despre ea,chiar Vip magazin,oare sa fi divortat?
Eugen   -  
01 Decembrie 2010, 14:12
Sus ↑
Nunta frumoasa si o pereche minunata,pacat ca nu o mai vedem pe Victoria la stiri,chiar e pacat,absenta ei ar fi bine sa aduca familiei Sembrano un bebelus.se gindesc ei la asta.
Lilian   -  
01 Decembrie 2010, 14:15
Sus ↑
Acest cuplu in tinute ireprosabile este si in cartea invitatilor de onoare a restaurantului Manhattan,i-am vazut recent acolo si mi-a placut imens.Bafta multa
Lucia   -  
01 Decembrie 2010, 14:18
Sus ↑
Aceasta pereche este una artificiala,formata ad hoc
Dan   -  
03 Decembrie 2010, 15:29
Sus ↑
unde e dragostea?
x   -  
17 Decembrie 2010, 08:38
Sus ↑
imi place rochita ei, dar pentru tinute casual
cri12   -  
04 Februarie 2011, 14:10
Sus ↑
Bonjour
Sergio Sembrano   -  
09 Februarie 2011, 14:12
Sus ↑
Bravo mireasa, pentru asa alegere: shi rochia shi mirele!
beko   -  
20 Februarie 2011, 12:37
Sus ↑
Ne bucuram mult,ca nunta D-lor a avut loc in Manhattan Hotel & Restaurant 4* !
Va uram o viata frumoasa !
Echipa Manhattan   -  
23 Iunie 2014, 18:27
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+21°