VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Venus, o bucăţică de Marriott la Chişinău
Septembrie 2008, Nr. 53

Venus, o bucăţică de Marriott la Chişinău

Comentează   |   Cuprins

Situat mai departe de agitaţia urbană, Centrul de Convenţii Venus pare a fi exact locul perfect pentru dineuri oficiale sau evenimente speciale, mai strong sau mai de familie.

Cu o capacitate de 250 de locuri, atrage prin originalitate, tinereţe, nonconformism şi şarmul său stilat. Ambianţa este rafinată şi relaxantă. Te simţi bine graţie designului uluitor, cu tavanul şi pereţii îmbrăcaţi în sute de metri de stofă scumpă, atlasată, care umple uşor încăperea cu sclipirile aurii ale glamurului. În ciuda ambianţei selecte, primordial rămîne gustul delicios al bucatelor din bucătăria tradiţională şi calitatea impecabilă a deservirii, asumate de chelnerii bine şcoliţi. La fel de importantă e şi politica de preţuri foarte atractivă, cu o taxă fixă ce include şi chiria, şi deservirea, şi atmosfera.

Dacă ai clasă, la Venus ghiceşti o abia sesizabilă şi plăcută asemănare cu restaurantele reţelelor Marriott. Şi asta nu e de rău. Din contra. E luxuriant, e confortabil, e bine. Lucru confirmat de cei prezenţi atît la evenimentul de inaugurare, la care a venit însuşi primarul de Chişinău Dorin Chirtoacă, cît şi la primele sărbători care s-au desfăşurat la Venus.

Adresa:
Chişinău, str. Meşterul Manole 2/3
Rezervări la  0 79844488
www.venus.mdSus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău