VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Vedete în pijama. Ediţia II
Aprilie 2010, Nr. 72

Vedete în pijama. Ediţia II

Comentează   |   Cuprins

La început de primăvară, „LadyClub” ne-a adunat la o nouă petrecere în pijama, aceasta devenind deja o tradiţie. Doamne şi domnişoare mai mult sau mai puţin cunoscute publicului, care activează în diverse domenii, s-au prezentat la locul şi ora stabilită în pijama – altfel nu erau acceptate în comunitate.

Andreea Bălan, gazda şi organizatoarea petrecerii, a pregătit un program foarte încărcat, dar şi foarte interesant şi bine pus la punct. Petrecerea s-a încins atunci când Dyma – primul invitat special – a intrat în apartament. El a fost prima „jertfă” a fetelor, care l-au dezbrăcat (pe jumătate, ce-i drept), apoi l-au pus să le cânte. Dyma, ca un adevărat gentilom, a venit cu flori pentru toate, a cântat live, a mai făcut nişte poze şi... a plecat. Următoarea „surpriză masculină”, Alexandru Manciu, a avut de „suferit” mai mult, pentru că nu a fost lăsat să plece decât aproape de finalul petrecerii. Nu a scăpat nici el de fete, care l-au dezbrăcat imediat ce a călcat pragul apartamentului. A cântat, că asta ştie să facă cel mai bine, dar s-a descurcat de minune şi la dansat, fiind unicul reprezentant al sexului puternic (cu excepţia cameramanilor şi a fotografilor, care îşi căutau de treabă, dar cu siguranţă visau să fie în locul lui Sandu). Tot lui i-a revenit misiunea de a împărţi bijuteriile hand-made de la „Ju-Bijoux” (i s-au legat ochii ca să nu fie „amăgit” şi sedus din priviri de vreuna din fete) şi, mai târziu, să decidă cine din fete merită să primească pantofii de la „Zorile”. Între timp, fetele au mai avut parte de o prezentare de modă live (tot participantele la petrecere au fost şi modele) şi de un master-class de machiaj în stil „Lady Gaga”. Cele care au fost mai atente şi au răspuns corect şi repede la întrebări, au luat premii – vouchere de la „Debenhams”, „Forever 18”, „Diverta”, „Diva D” şi surprize de la „Moldcell”. Nu s-a trecut fără gustărele, şampanie, vin, „Martini” şi, desigur, tortă, că doar a fost o aniversare!  (Irina Tribusean)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

si unde vi-s vedetele in sine??????
paula   -  
07 Mai 2010, 17:39
Sus ↑
sorry , dar nu vad niki o vedeta,,, pe Mankiu nu-l gasesc delok sexy...
rebeka   -  
24 Mai 2010, 12:39
Sus ↑
Poate o sa fiu rea, dar nu vi se pare ca dati dovada de lipsa de bun simt? Nu mai stiti ce sa inventati sa va dati vedete! Mai bne l-ati ajuta pe Ion sa-si cumpere un instrument muzical.Asistam la o degradare in masa, ba Voronin, ba Turcu, ba petreceri in pijamale pe care le facem publice...
olesea   -  
01 Iunie 2010, 16:45
Sus ↑
da da ....adevarat
me   -  
16 Iunie 2010, 14:53
Sus ↑
Dima e super!!!
pasika   -  
22 Iunie 2010, 12:19
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău