VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
VISIONNAIRE IPE Cavalli pentru Chişinăul de lux
Februarie 2013, Nr. 104-105

VISIONNAIRE IPE Cavalli pentru Chişinăul de lux

Comentează   |   Cuprins

Un adevărat pioner într-o piaţă virgină, Visionnaire a deschis uşile primului showroom monobrand din Chişinău pe 24 ianuarie curent. Snowroomul, reprezintă cele mai deosebite piese din noua colecţie Visionnaire: de la zona livingului şi oficiu, până la dormitoare. Showroom-ul include şi o superbă colecţie de lucrări de artă ale celor mai buni artişti ai brandului Visionnaire – o echipă formată din 1500 de designeri.  

Compania de producere a mobilei IPE Cavalli şi-a început activitatea la începutul anului 1958, prin producerea unor scaune revoluţionare pentru concernul auto Lancia. IPE Cavalli a fost din start afacerea familiei Cavalli şi, până în prezent, este cârmuită de a treia generaţie Cavalli.  

Sugestiile brandului Visionnaire includ mai mult de 3000 de articole: sufragerii, bucătării de lux, camere de baie şi chiar camere Wellness. Dacă până acum puteaţi găsi showroomurile Visionnaire în oraşe ca Milano, Hong Kong, Moscova, Roma sau Shanghai, de câteva săptămâni celebrul brand mondial este prezent şi la Chişinău. Aici, Visionnaire este reprezentat oficial de frumoasele doamne Irina Leonova şi Olga Verbitskaia.

Impresionantă a fost prezenţa la inaugurarea salonului a dnei Elenore Cavalli, coproprietara brandului Visionnaire. Eleonore, mai accesibilă decât ne-am fi putut imagina, ne vorbeşte despre şarmul şi în acelaşi timp provocarea pe care Visionnaire o lansează locuinţelor noastre. „Visionnaire este visul unei lumi ce exprimă o căutare aproape barocă, excelenţa formelor şi materialele sofisticate. Culorile negru şi alb încheie cercul: ele explică atracţia contrariilor, întuneric şi lumină, noapte şi zi.”

Visionnaire îşi atribuie noţiunea „home philosophy" şi oferă o abordare excepţională şi unică a designului interior, colaborând cu designeri cu renume ca Samuele Mazza, Alessandro La Spada, Roberto Tapinassi, Roberto Lazzeroni, Simone Micheli. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău