VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
VIP magazin la 7 ani
Mai 2011, Nr. 85

VIP magazin la 7 ani

Comentează   |   Cuprins

Aurelia VasilicaAurelia Vasilica
Prezentatoare PRIME TV


Am susţinut întotdeauna că „VIP magazin” este mai mult decât o publicaţie de calitate. Este cea mai bună revistă de limba română. „VIP magazin” este un standard de profesionalism şi de rigoare jurnalistică! Vă urez mult succes în continuare, pentru că meritaţi.


Rodica VerbeniucRodica Verbeniuc
Din numele Familiei MOLDCELL


Orice aniversare e un bun prilej de a mărturisi frumoasele şi nespusele cuvinte la adresa omagiatului. Aşa se întâmplă că le purtăm cu noi de-a lungul anului, dar parcă nu găsim niciodată timp să le exprimăm, căutând mereu  ocazii mai speciale pentru a le scoate la lumină. Totuşi, de ziua „VIP magazin”, mărturisirile sunt mai festive şi mai …publice. Cu tot respectul adresăm cele mai calde felicitări întregului colectiv al revistei care munceşte cu abnegaţie zi de zi, completând filă cu filă fiecare ediţie… Şi asta pentru ca noi, cititorii, să putem rămâne impresionaţi, înduioşaţi, copleşiţi, entuziasmaţi de lucrurile şi oamenii din ţărişoara noastră. Ne onorează cordialul parteneriat pe care îl avem, începând cu lansarea primei ediţii a revistei. Şi, în mod special, ţinem la Prietenia care ne leagă, o prietenie care ne-a permis să ne înrolăm în proiecte culturale precum „Noroc” şi „E. Doga”, în evenimentele de divertisment „Moldstar” sau „Fabrica de Staruri” şi multe altele… Aceste lucruri nu ar fi fost posibile fără o „rudenie” la nivel de simţiri şi valori pe care le împărtăşim, pentru că, precum afirma binecunoscutul Vito Corleone în „Naşul”, „Prietenia înseamnă totul. Ea prevalează talentul. E mai puternică decât orice Guvern, cu un pic doar cedează în faţa Familiei”.

Aneta GrosuAneta Grosu
Redactor-şef „Ziarul de gardă”


Nu aş vrea să supăr cumva pe cineva dintre eroii voştri, dar atunci când apare un număr proaspăt de revistă, nu văd mai întâi omul de pe copertă, fie că este Stati, Pasat, Filat, Lucinschi, Lupu sau Plahotniuc, ci îi văd pe cei care au lansat această publicaţie. „Anotimpurile” s-au perindat şi, timp de 7 ani, lună de lună, am descoperit părţi nevăzute ale unor destine, am văzut viaţa în ipostaze mai frumoase decât e în realitate. Mulţi dintre cititori, probabil, urmărind modul de a trăi al eroilor revistei „VIP magazin”, şi-au dorit să trăiască astfel. În condiţiile de sărăcie din R. Moldova, când este foarte greu să-ţi schimbi în bine modul de viaţă, sunt importante cel puţin nişte modele. Se spune că, după 7 ani, orice om sau pom este mai rezistent, mai durabil. După 7 ani, fiţi şi voi ca omul sau ca pomul.


Igor ClimaIgor Clima
Avocat


„VIP magazin” reprezintă o punte de trecere către o lume mondenă relaxantă cu efect informativ incontestabil, ce deschide culisele celor mai importante evenimente din ţara noastră. Echipa „VIP magazin” a reuşit, cu un talent de invidiat, să se afirme ca o revistă veritabilă pentru toţi şi pentru fiecare, or editorialul are un public cititor larg şi, în virtutea diversităţii informaţionale, aici politicul devine captivant, culturalul – materializat, mondenul – accesibil, totul e altfel în sensul bun al cuvântului şi aceasta datorită modului de a servi detaliat şi respectuos cele mai selecte ştiri. Vă doresc în continuare idei şi proiecte îndrăzneţe care să sporească numărul cititorilor fideli revistei.


Natalia GordiencoNatalia Gordienco
Interpretă de muzică


Primul lucru la care mă gândesc atunci când ţin în mână această revistă este VIP, Vogue and Value. Nu există nimic mai plăcut decât să realizezi că pe piaţa din Moldova se dezvoltă prosper deja de şapte ani o publicaţie atât de calitativă, interesantă şi serioasă. Vă doresc să deveniţi o legendă în lumea informaţiei: cele mai bune idei, culmi inaccesibile şi noi victorii!


Valentin BodiuValentin Bodiu
Director general CRICOVA S.A.


Revista „VIP magazin” rămâne una dintre vocile cele mai vii şi mai apreciate în spaţiul public din Republica Moldova. Pe segmentul revistelor, la sigur. Suntem recunoscători pentru faptul că produsele CRICOVA permanent au fost alături. Echipa voastră a demonstrat cum se pot obţine realizări în acest domeniu, iar colaborarea pe care o avem nu poate decât să ne bucure. Vă urez să continuaţi această muncă pe care v-aţi asumat-o acum şapte ani, succes şi spor la treabă.

Igal KatsifIgal Katsif
Reprezentant în Moldova al „Benetton”, „Sisley”, „Mango”, „Sinequanone”


„Şapte ani de acasă” – toată lumea cunoaşte această sintagmă, laconică şi profundă în acelaşi timp. Am auzit-o deseori în copilărie şi mi s-a întipărit adânc în memorie. Astăzi, când am o experienţă de viaţă, aş spune, nu puţină, sunt convins de puterea de neînvins a acestei expresii. Mi-am amintit de această frază înţeleaptă cu ocazia aniversării a şapte ani a revistei „VIP magazin”. Este vârsta pe care aţi trecut-o cu bine şi aţi crescut la un înalt nivel profesional şi cultural. Încă un proverb celebru îmi vine în minte – prin greutăţi, spre stele! Este Calea voastră – numai înainte!

Afanasie EşanuAfanasie Eşanu
Director general „Voiaj International”


Sunteţi o revistă frumoasă, la care lucrează nişte oameni deosebiţi – o echipă care, în aceşti şapte ani de activitate, a ajuns la un nivel profesional excelent. Dar, ca să nu vă relaxaţi, să ştiţi că întotdeauna există loc pentru perfecţiune. Sunt sigur că vă veţi dezvolta şi mai departe şi veţi fi la fel de prezenţi şi activi pe segmentul vostru. Compania „Voiaj International” este alături de voi prin proiectele de colaborare, fapt care nu poate decât să mă bucure.


Adrian UrsuAdrian Ursu
Interpret de muzică


Voi aţi demonstrat că la noi există într-adevăr VIP-uri. Voi îi promovaţi pe cei care merită şi susţineţi talentele în drumul lor spre realizare. Faceţi o revistă atractivă şi profesionistă în care se regăsesc proiecte noi de fiecare dată, originale şi gândite de redacţie fără a fi copiate de undeva, iar în câteva dintre acestea am participat şi eu. Coperta „VIP magazin” pe care am fost eu prezent o consider cea mai reuşită dintre apariţiile mele la acest capitol. Datorită vouă, femeile vor să fie mai frumoase, iar bărbaţii muncesc mai mult pentru a-şi merita locul în topul celor mai buni.


Natalia PolitovNatalia Politov
Preşedinte SA „Victoriabank”


Dincolo de intenţia de a face cunoscute cititorilor trăsăturile de caracter, pasiunile, obişnuinţele, planurile pentru viitor, altele decât cele care se conţin în informaţiile oficiale despre persoanele publice, aţi reuşit performanţa creării unei reviste de o foarte bună calitate editorială.

Cifra 7 are o puternică valoare simbolică, însemnând desăvârşirea lumii şi împlinirea vremii. La cei 7 ani împliniţi de „VIP magazin”, dorim întregului corp de creaţie a revistei să nu se oprească din drumul spre desăvârşire şi să se menţină şi în continuare în topul publicaţiilor scrise de la noi, urmând să cucerească, de ce nu, şi cititorii de pe alte tărâmuri. Inspiraţie, noi proiecte de anvergură şi personalităţi pe măsura ambiţioasei titulaturi a publicaţiei Dumneavoastră!

Iurie BorsIurie Borş
Om de afaceri, proprietar „Creator Iu. Borş”


Frageda primăvară, cu frunza plăpândă!...
În sfârşit am scăpat de a iernii osândă!...
Felicitări, „VIP magazin”! Voi aţi trecut onorabil de cea mai grea perioadă – a creării de sine!


Petru LucinschiPetru Lucinschi
Ex-preşedinte al R. Moldova


„VIP magazin” este prima revistă de standard european de pe piaţa media din R. Moldova. Îmi amintesc că am fost plăcut surprins de calitatea ei, de felul în care a abordat persoanele publice de la noi, de felul în care s-au scris istoriile despre oameni. Odată cu „VIP magazin” am urmărit crearea şi maturizarea deopotrivă a elitei moldoveneşti. Vă doresc mulţi ani înainte şi, ca sugestie, să vă extindeţi aria de personaje şi subiecte, mai ales în sfera rurală. Vă asigur că în sate sunt o mulţime de oameni interesanţi, ale căror poveşti pot servi un real exemplu pentru alţii.


Mircea Butnaru
Director general „Aridon”


Colaborările cu „VIP magazin” au fost eficiente pentru „Aridon”, iar prezenţa mea în paginile revistei voastre a fost o provocare pentru că nu toţi businessmanii de la noi se simt tocmai comod în ipostaze în care trebuie să vorbească altceva decât despre cifre şi afaceri. Să mai şi pozeze în „rolul” lui Napoleon. După ce am păşit peste dubii şi reţineri, n-a fost deloc greu să vă las să „intraţi” în familia şi viaţa mea. Au fost proiecte inedite şi sper să vă ţină inspiraţia să le realizaţi şi mai departe, cât mai interesante.


Dan Lozovan
Director general „Dixi Media”


Revista „VIP magazin” este unul din partenerii noştri de încredere, care ştie ce înseamnă punctualitate, corectitudine şi fair-play. Faptul că a rezistat şi în cele mai dificile vremuri demonstrează că e una dintre cele mai citite şi importante reviste de pe piaţa media din Moldova. La mulţi ani!


Adrian Dobrin
Director hotel „Codru”


Pornit cu ceva vreme în urmă pe un drum al cărui curs nu-l ştiam decât poate imaginar, aveam să găsesc destul de repede indicii, valori şi oameni care au ajuns să-mi dea de înţeles că n-am greşit. Unul dintre cei mai importanţi parteneri de imagine atât în trecut, cât şi în prezent a rămas şi este revista „VIP magazin”, iar colaborările noastre ne-au apropiat nespus de frumos. Strict profesional! În puţinul timp pe care mi-l aloc destăinuirilor găsesc întotdeauna spaţiu şi plăcere pentru proiectele de acest gen, iar relaţia de prietenie cu această echipă nu poate să-mi facă decât cinste. Poate că nu este cea mai inspirată acţiune a mea, dar acum vorbeşte omul din mine, căruia din când în când îi este dor să iubească, să viseze, să-şi creeze o lume aproape perfectă pentru ca mâine acţiunile sale să aibă rezultatul scontat.

Acum că aveţi vârsta de mers la şcoală, vreau să cred că nimic nu va încetini drumul vostru spre fruntea detaşamentului din care faceţi parte. Educaţia pe care piaţa v-a dat-o şi cei şapte ani de-acasă cred cu tărie că vor reuşi să vă menţină pe primul loc acolo unde cel puţin pentru mine acum sunteţi. La mulţi ani!


Valeriu Lazăr
Ministru al Economiei


„VIP magazin” mi se asociază, în primul rând, cu o revistă de calitate, prima de acest gen în limba română, cu topurile celor mai influenţi moldoveni din diverse domenii, pe care revista „VIP magazin” le-a alcătuit prima, creând o tradiţie în ţara noastră. Mi se asociază cu o echipă de profesionişti, care îşi cunosc meseria şi o fac cu drag şi entuziasm.

Vă doresc să nu duceţi lipsă de subiecte, adică să avem cât mai multe personaje, despre care voi să scrieţi, iar noi să citim cu plăcere. Astfel încât VIP să poată fi descifrat ca Veridici, Inteligenţi, Pertinenţi.


Igor Guzun
Revista „URMA ta”


VIP Magazin şap-te felicităm!
În ştirea pozitivă „VIP Magazin împlineşte 7 ani”, cuvântul-cheie este verbul „împlineşte”, care sugerează împlinirea, afirmarea.
Iată de ce afirmăm:
VIP şap-te respectăm!
VIP şap-te urmă-rim!
VIP şap-te felicităm!

Alexandr Koss
Spicherul „Südzucker Moldova”


Cred că „VIP magazin” este una din cele mai bune reviste din Moldova, care reflectă viaţa elitei din business şi din politică. Am o simpatie deosebită pentru frumoasa şi inteligenta directoare a revistei. Mă bucur că avem o colaborare cu această revistă, care corespunde standardelor europene privind atât conţinutul, cât calitatea tipografică. Doresc succese şi prosperitate întregii echipe!

Valeriu Oglindă
Director al clinicii „Sancos”


Revista şi-a câştigat, în şapte ani de activitate, o identitate aparte pe piaţa media. Fiind un colectiv dinamic, organizat într-o viziune modernă, este permanent preocupat de utilizarea informaţiei pe piaţa mondenităţilor, prezentând personajele prin prisma lumii interioare, prin perceperea contemporaneităţii şi filosofiei vieţii, acestea fiind demne de urmat. „VIP magazin” este în continuă transformare, pentru că nu există articole asemănătoare, reinventarea rubricilor, a tematicilor, a eroilor şi proiectelor păstrându-i, în mod stabil, poziţia de lider în presa scrisă. Vă urăm cititori fideli, o cale lungă cu frumoase realizări!


Eugen Bodarev
Director general „Cristina”


Îmi place că ştiţi la fel de bine să fiţi şi serioşi, un pic nebuni şi uneori mai cu fiţe. Am realizat împreună multe proiecte memorabile. Am urmărit evoluţia „VIP magazin”, ne-am bucurat de succesul vostru şi ne-am simţit bine când brandul „Cristina” a încăput sub acelaşi acoperiş cu branduri europene.

Este uşor să ajungi primul şi este foarte greu să te menţii cât mai mult pe treapta de sus. Vă doresc să fiţi mereu pe primul loc din top.


Vlad Filat
Prim-ministrul Republicii Moldova, Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova


„VIP magazin” a reuşit să se impună prin calitate, explorând un segment al pieţei mass-media practic „neacoperit”. Cu o conducere cu viziuni moderne, dar şi cu un colectiv tânăr şi ambiţios, „VIP magazin” a „revoluţionat” segmentul de piaţă pe care şi-a propus să-l cucerească, dovedind că cele două concepte – presă şi afacere – sunt perfect compatibile, iar alianţa dintre ele poate da rezultate impresionante. Consider „VIP magazin” o reală istorie de succes şi un exemplu demn de urmat pentru cei care doresc să obţină rezultate frumoase în afacerile media. Vă doresc noi succese în continuare şi împlinirea tuturor viselor!

Nicolae Ciornîi
Om de afaceri, director general AMG-holding


Vă sunt profund recunoscător pentru operativitatea şi bunăvoinţa pe care le manifestaţi în procesul de lucru. Ştiţi, din revista voastră se simte un spirit sănătos, plin de creativitate şi lumină. Dar cel mai important este că voi iubiţi oamenii cu care colaboraţi şi despre care scrieţi. Cât de mult ne lipseşte astăzi acest lucru! Vă mulţumesc din suflet pentru proiectul pe care l-aţi creat. Vreau foarte mult să cred în continuitatea colaborării noastre. Vă doresc multă inspiraţie pentru mulţi ani înainte!

Marius Lazurca
Ambasador al României în Republica Moldova


„Există, în viaţa oricui, mai multe praguri. Naşterea, mai întâi, urmată de secvenţa primei coaceri, a celor dintâi acumulări. „Primii şapte ani de acasă”, le spunem noi, românii. Ani fără îndoială hotărâtori, anii primei maturizări, când se aşază temeiul a tot ceea ce va urma. Iată de ce primii ani ai VIP-ului îmi par atât de importanţi. Şi iată, de asemenea, motivul pentru care urez întregii redacţii ca anii care urmează să fie nu doar mulţi, ci şi buni, pe măsura celor şapte de acasă.”

Alexandru Smântână Jr.
Director CS VIVODENT, medic stomatolog


„VIP magazin” deja spune totul: profesionalism, vedete, provocare, show, istorie. O mână de oameni care au reuşit să pună la punct un produs de calitate. Au demonstrat că se pot face şi la noi lucruri frumoase. E un proiect extraordinar de mare îndrăzneală. Mă bucur că am realizat multe împreună. La mulţi ani!

Nicolae Botgros
Conducătorul Orchestrei Naţionale „Lăutarii”


Faceţi o revistă sinceră şi apreciez asta foarte mult. Nimic artificial, nimic inventat. Exact asta caut şi în muzică. Nu vă imaginaţi cât de atrăgătoare e sinceritatea într-o lume plină de minciună şi neadevăruri. Rodica e pentru „VIP magazin” exact aşa cum sunt eu pentru „Lăutarii”. Doresc întregii echipe o primăvară cu multă sănătate, lumină dulce şi frumoasă în casele tuturor!

Silvia Radu
Preşedinte Union Fenosa Moldova


Mass media fiind considerată cea de a patra putere din stat, urez revistei „VIP magazin”, la cea de a şaptea aniversare a sa, să fie în continuare printre liderii acestei puteri, servind drept exemplu de profesionalism, perseverenţă şi calitate.

Ludmila Climoc
Director general ORANGE Moldova


O aniversare este un motiv în plus de a vă contabiliza realizările şi performanţele. Noi, echipa ORANGE, cu o deosebită plăcere urmărim dezvoltarea revistei care, la vârsta de şapte anişori, a reuşit să se poziţioneze pe piaţa mediatică drept una dintre cele mai cunoscute publicaţii,  brandul „VIP Magazin” fiind recunoscut de publicul larg. În această perioadă, împreună cu „VIP magazin” am descoperit personalităţi noi şi am urmărit cele mai notorii evenimente. Vă doresc să continuaţi să creşteţi, să aveţi mereu în portofoliu idei şi proiecte noi, să păstraţi profesionalismul şi dedicaţia de care daţi dovadă în fiecare zi, să aveţi parte de succese şi să aduceţi tuturor cititorilor şi invitaţilor revistei noroc şi prosperitate.


Dorian Berdos
Director general FELICIA


Când spun „VIP magazin”, înţeleg jurnalism de calitate, un concept editorial modern şi structurat, informaţie în exclusivitate din viaţa oraşului natal, un exemplu de profesionalism şi al unei munci consecvente. Aţi reuşit să creaţi o revistă serioasă şi aţi câştigat dreptul de a fi cei mai buni. Munca echipei „VIP magazin” merită cele mai sincere aprecieri. Vă doresc să fiţi mereu tineri, interesanţi, energici, obiectivi şi sinceri cu cititorii. Multă sănătate, noi izvoare de inspiraţie, teme noi şi interesante, realizarea visurilor şi planurilor de viitor, tirajuri înalte şi dragoste din partea vechilor şi noilor cititori!

Pavel Zingan
Director al companiei „Zingan.com”


Şapte ani este motiv de mândrie. Am cunoscut-o pe Rodica la publicarea primului număr „VIP magazin”. Revista era făcută cu dragoste şi cu speranţa succesului. Au trecut şapte ani şi mă bucur că aşteptările s-au adeverit, iar dragostea cititorilor a devenit mai puternică.


Angela Covali
Director AMM Moldova/Aegis Media


Revista „VIP magazin” înseamnă pentru mine o ascensiune frumoasă, demnă de admirat şi de urmat. Sincere felicitări echipei cu ocazia aniversării celor şapte ani – cu adevărat „de ACASĂ”, pentru că, în viziunea mea, sunteţi o revistă a bunului simţ, care trudeşte în a aduce mai aproape de noi evenimentele, ştirile de ACASĂ, care ne dezvăluie destine şi descoperă adevărate valori de la noi, de ACASĂ. La şapte ani aţi atins majoratul! Vă doresc din suflet să vă creşteţi anii la fel de frumos şi demn cum i-aţi rodit până aici şi vă mulţumesc pentru insistenţa de a injecta o doză de atitudine pozitivă şi sănătoasă vis-à-vis de succesul altora. La mulţi ani, „VIP magazin”!


Cătălin Giosan
Director PRO TV Chişinău

Sunteţi importanţi şi necesari pentru că sunteţi unul din locurile care creează şi formează modelele moldovenilor. Vă doresc să aveţi puterea să vă urmaţi visele şi să deveniţi ceea ce vă doriţi să fiţi.
Vlad Plahotniuc
Prim vicepreşedinte al Parlamentului


Revista „VIP magazin” este un „Vanity Fair” moldovenesc. Are şi ţinută mondenă, şi varietate de rubrici, şi personaje notorii. „VIP magazin”, în opinia mea, este deja un brand incontestabil şi are tot temeiul să se poziţioneze ca o revistă de exprimare a elitelor şi pentru elite. Mă bucur să regăsesc în paginile acestei reviste modele de succes, oameni care au reuşit, oameni care ne pot inspira şi care ne arată că avem cu ce să ne mândrim. Vă doresc să aveţi, ca revistă, o viaţă lungă, pe parcursul căreia să reuşiţi să reflectaţi viaţa şi creaţia tuturor personalităţilor de la noi.


Corina Păcuraru
Director General „Perfect Tour”


Colaborăm de câteva luni cu revista „VIP magazin” şi mulţumim echipei pentru profesionalismul şi disponibilitatea pe care au avut-o faţă de noi. Apreciem deschiderea faţă de proiectele noi, iar echipa este extraordinară! Sperăm să dezvoltăm un parteneriat durabil pe viitor şi le urăm mult succes în continuare!


Olga Ţurcanu
Director general „Radu Trading Company”


În cei şapte ani de când v-aţi lansat, au mai apărut multe alte reviste. Dar puţine dintre ele au rezistat. Aţi ştiut să ţineţi piept concurenţilor, crizelor, schimbărilor şi să vă recuceriţi cititorii şi partenerii cu fiecare nouă ediţie. S-o ţineţi tot aşa!


Constantin Cheianu
Dramaturg

Un american definea astfel diferenţa dintre moldoveni şi americani: când americanii primesc musafiri, ei pun pe masă te miri ce, deşi au frigiderul plin. Moldovenii fac invers. Un neamţ îmi spunea că în timp ce nemţii bogaţi sunt tentaţi să-şi ascundă bogăţia, moldovenii bogaţi fac invers. „VIP magazin” a ghicit teribil de exact aşteptările publicului de la noi şi mai ales ale viitoarelor personaje ale publicaţiei.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău