VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
VIP MAKER un super proiect muzical
Februarie 2014, Nr. 116-117

VIP MAKER un super proiect muzical

Comentează   |   Cuprins

Unii concurenţii şi-au anulat vacanţele, au redus programul încărcat al agendei şi s-au pus pe cântat. Exersează zi şi noapte, dorind să demonstreze că sunt cei mai buni, că sunt înzestraţi cu voci de excepţie, carismă şi prezenţă scenică şi merită să ajungă în finală.

Deja de cinci ediţii proiectul „VIP MAKER” adună zeci de susţinători şi curioşi în clubul „Muzzette Karaoke & Café”, care rămân impresionaţi de prestaţia concurenţilor, ritmurile senzaţionale şi talentele acestora.

Acest spectaculos proiect de muzică, organizat de „Muzzette Karaoke & Café” în parteneriat cu „Muz TV Moldova” şi „VIP magazin”, este în căutarea celui mai talentat concurent, pe care îl va onora cu premiul cel mare de 25 000 de lei şi şansa de a filma propriul videoclip.


Pe parcursul desfăşurării acestui mega proiect, participanţii au avut de înfruntat  mai multe provocări şi probe suplimentare pe care trebuia să le onoreze într-un timp record. Doar cinci zile au avut la dispoziţie pentru a-şi alege piesa, a face coregrafie şi a-şi intra în rol.Tot ceea ce transpun pe scenă concurenţii este analizat şi punctat de un juriu profesionist şi cunoscător al fenomenului muzical, astfel încât misiunea lor primordială este cea de a decide lista celor care părăsesc proiectul şi a celor pe care îi vom vedea şi în finală.


Pe lângă talent, se mai apreciază şi mişcarea scenică, piesa aleasă, atmosfera şi efortul depus. Unii văd acest proiect ca pe o misiune dificilă şi îşi iau rolul în serios, alţii nu pot să facă faţă şi au părăsit competiţia. Acum au rămas doar opt.Mai este încă puţin până când vom afla cine este deţinătorul premiului de 25 000 de lei şi al propriului videoclip. Acest show de excepţie „VIP MAKER” are scopul de a transforma o  persoană talentată într-un adevărat VIP.    

Text: Daniela Caraiman


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău