VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Un deceniu cu Videosecurity
Noiembrie 2012, Nr. 102

Un deceniu cu Videosecurity

Comentează   |   Cuprins

Compania „Videosecurity”, unul dintre liderii în domeniul livrării, instalării şi deservirii sistemelor de securitate pe piaţa Republicii Moldova, a sărbătorit un deceniu de activitate – zece ani în care „Videosecurity” a oferit siguranţă, linişte şi garanţie clienţilor săi, obţinând în schimb încrederea şi fidelitatea acestora.

Pentru a face totalurile şi a mulţumi tuturor angajaţilor pentru implicare şi profesionalism în creştere, „Videosecurity” a organizat o petrecere deosebită în stil „Hollywood” la care au fost invitaţi atât angajaţii, cât şi prietenii companiei.

Evenimentul a combinat cu măiestrie aspecte moderne cu cele retro: invitaţii au păşit pe covorul roşu, fiind întâmpinaţi de legendarii Marilyn Monroe şi Elvis Presley, au făcut poze, au admirat un show al barmanilor, savurând cocteiluri sofisticate, pentru ca mai apoi să se lase purtaţi de un adevărat spectacol. Din startul petrecerii, atmosfera a fost animată de trupa Hit&Bossa, fiind mai apoi preluată de moderatorul Alexandru Şâşchin. Pe scenă au evoluat  interpreţii autohtoni: Acord, Natalie Tomá şi Geta Burlacu, dar şi actorii care au îmbrăcat chipul suavei Marilyn Monroe şi al lui Elvis Presley.

Prin discursul său, directorul companiei, Vladislav Papanaga, a mulţumit celor prezenţi pentru că au crezut în energia „Video-security” şi în tendinţa companiei de a deveni lider pe piaţă, garantând şi pentru viitor calitate maximă şi profesionalism.

Seara a culminat prin decernarea premiilor Oscar şi desfăşurarea unei tombole cu premii valoroase, printre care şi o călătorie pentru două persoane într-o ţară exotică.

Nu au lipsit voia bună, zâmbetele şi urările calde pentru cei care îşi asumă responsabilitatea de a  asigura neîntrerupt liniştea şi siguranţa noastră,  cei care la un singur apel sunt la uşa clienţilor. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău