VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Turkish Airlines, 15 ani de succes în Moldova
Decembrie 2015, Nr. 137

Turkish Airlines, 15 ani de succes în Moldova

Comentează   |   Cuprins

Una dintre cele mai cunoscute companii aviatice din lume, Turkish Airlines, și-a sărbătorit cei 15 ani de activitate pe piața din Republica Moldova. Cu această ocazie, mai mulți parteneri și clienți ai companiei au sărbătorit în cadrul unei petreceri selecte succesul acesteia pe care îl are și la noi în țară. Printre invitați au fost și domnul Serhat Fil, directorul reprezentaței în Republica Moldova, domnul Mert Dorman, vicepreședinte pe vânzări în Europa de Est și Balcani, Excelența Sa, ambasadorul Turciei, Mehmet Selim Kartal, oameni de afaceri și altă lume bună.

În cadrul unui discurs, domnul Serhat Fil a menționat reușitele companiei pe piața din Republica Moldova, dar și în lume. „Suntem foarte bucuroși de a sărbători cei 15 ani de activitate a oficiului nostru. În fiecare săptămână, mai mult de 1000 de pasageri beneficiază de cursa Chișinău – Istanbul prin intermediul companiei «Turkish Airlines». Conform unui sondaj realizat în 2015 de Skytrax, compania noastră a obținut pentru a cincea oară premiul pentru cea mai bună linie aviatică din Europa și pentru a șaptea oară consecutiv – cea mai bună linie aviatică din Europa de Sud”, a mai spus dânsul.

În cadrul petrecerii s-a organizat și o tombolă, iar cei mai norocoși s-au ales chiar cu bilete spre Istanbul.

Turkish Airlines a fost fondată în anul 1933 cu o flotă de cinci avioane. În prezent, operează cu o flotă de 298 de avioane spre 283 de destinații, fiind compania care oferă zboruri în mai multe ţări decât oricare altă companie aeriană din lume.

 

 

 

 

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău