VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Turism de afaceri cu „Ways Business Solutions”
Aprilie 2009, Nr. 60

Turism de afaceri cu „Ways Business Solutions”

Comentează   |   Cuprins

La început de primăvară, reprezentanţi ai corpului diplomatic din Chişinău şi oameni de afaceri din Moldova au asistat la o prezentare deosebită, atît ca scop, cît şi ca modalitate de realizare.

Ambasada României, în colaborare cu agenţia de turism „Ways Business Solutions”, i-au convins pe toţi că România constituie o destinaţie perfectă pentru turismul de afaceri. Între un aperitiv uşor cu cafele şi fursecuri şi un „lunch” în stilul bufetului suedez, invitaţii au avut ocazia să vizioneze un slide-show despre istoria şi cultura României, însoţit de comentariile lui Răzvan Balint, directorul agenţiei „Ways Business Solutions”. Indiferent dacă alegeţi un hotel de 4 sau 5 stele din Bucureşti, Timişoara, Cluj, Iaşi sau Constanţa, o cabană în munţi sau o pensiune în Delta Dunării sau pe malul Mării Negre, posibilităţile şi beneficiile sînt la fel de mari şi diverse. Puteţi organiza excursii individuale sau de grup, concedii, traininguri sau teambuilding-uri pentru tot colectivul sau doar pentru o echipă. Turismul de afaceri presupune, în general, deplasarea într-o altă localitate, la o distanţă mai mare de 50 de km de localitatea de origine a turistului, în scopuri comerciale, avînd partea de agrement ca motivaţie secundară. Pentru oamenii de afaceri din RM, România e destinaţia perfectă din acest punct de vedere.

„Ne-am propus să promovăm atît un segment de turism cultural, mai puţin utilizat în RM, cît şi turismul de afaceri. Mulţi dintre diplomaţii şi oamenii de afaceri care au venit la eveniment au descoperit destinaţii minunate în România. Avînd în vedere că diplomaţii provin din diferite ţări, sperăm că factorul de multiplicare al acestei acţiuni de promovare va creşte foarte mult.” (Ion Şerban - Consilier Economic, Ambasada României în Republica Moldova)

„Vrem să aducem în Republica Moldova experienţa noastră în turismul de business şi evenimente. Vom oferi posibilităţi firmelor de aici să organizeze evenimente corporative şi concedii de calitate în România şi în toată Europa. Iar în această ordine de idei nu facem sub nici o formă rabat la calitate şi sperăm ca acest lucru să ofere cel puţin un punct de referinţă cînd vorbim de turism de afaceri.” (Răzvan Balint, director „Ways Business Solutions”)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău