VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Tradiţii între noi, femeile
Martie 2012, Nr. 95

Tradiţii între noi, femeile

Comentează   |   Cuprins

Pur şi simplu ni s-a făcut dor de serile calde marca „VIP magazin” şi am decis să reluăm tradiţia întâlnirilor gen „între noi, femeile”. De fiecare dată vom alege altceva. Alt local. Altă muzică, alt motiv de a ne revedea.

De data asta am admirat o colecţie de rochii de seară şi cocteil de la Janet şi salonul „Rochii de seară.md”, accesorizate cu mărgele de la „L’Orina”. Am mers la „The Flying Pig”,  unde am descoperit un meniu bavarez, cu bere veritabilă. Tot aici am fost impresionate de gazdele care ne-au tot tratat cu surprize... Ne-am mai descoperit pe noi. Am înţeles că ne place să ne gătim înainte de weekend şi să ieşim din casă aranjate şi radioase, cu un machiaj pentru care am avut mai mult timp să stăm în faţa oglinzii şi o să ne simţim speciale. O cuconadă e un fel de sărbătoare în exclusivitate pentru tine. Copiii rămân acasă , bărbatul ia cina în oraş, nici motive de gelozie parcă nu ar fi… ieşi undeva unde eşti doar tu şi nişte fete ca tine. Femei cu care ne intersectăm zilnic în plan de serviciu, dar nu prea avem timp să stăm la taclale, să ne ascultăm…

am asta ni s-a întâmplat vineri seara. Am savurat un spumant bun şi am ascultat cel mai deosebit band pe care l-am auzit în ultimul timp. Tarmis. Solistul, Valentin, parcă era rupt din filmele lui Kusturica. De fapt, cu asta ne-a şi dat gata – cu un recital din Bregovic care aproape că ne-a lăsat fără tocuri la pantofi. Hai să recunoaştem că la altfel de petreceri, în care lumea vine în cuplu, suntem mai stăpânite, mai cumincioare şi, dacă nimeni nu dansează, n-o să fim noi primele care să ne ridicăm de pe scaun. Suntem sofisticate, mă!

Ei, noi nu ne-am prea sofisticat. Este tare important să-ţi poţi permite uneori să faci ce vrei. În limita bunului-simţ, desigur. Să laşi emoţiile să te conducă. Măcar câteva ore. Dacă v-am intrigat şi vă doriţi o invitaţie la următoarea cuconadă, daţi-ne de ştire printr-un mail sau telefon.  

Rodica Ciorănică

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău