VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Time „by Natasha Gordienko”
Martie 2010, Nr. 71

Time „by Natasha Gordienko”

Comentează   |   Cuprins

A venit timpul. Timpul primului album, întitulat „Time”, lansat de interpreta Natalia Gordienco.

Evenimentul, atmosfera destinsă a acestuia, au adunat cel mai select public din Chişinău – oameni de afaceri, politicieni, muzicieni, jurnalişti, dar şi iubitori de senzaţii mondene. Toţi, dar absolut toţi dintre cei prezenţi, au servit şi cîte o ciocolată „by Natasha Gordienko”.

După aproape o oră de „încălzire”, în care interpreta făcea vocalize în culise, iar audienţa se întreţinea cu băuturi şi gustări rafinate, a urmat concertul de lansare a albumului, susţinut live de Natalia, alături de band-ul lui Alex Calancea. Numeroase melodii, nu neapărat cele de pe CD, au transformat evenimentul în unul multicolor: muzică romantică, latino, ţigănească, adică tot ce se poate cîntă cu un band în spate.

Jurnaliştilor le-a fost dedicat un timp special al evenimentului. Dintr-o conferinţă de presă, aceştia au aflat tot ce au dorit să ştie despre serată şi album, că are 14 piese înregistrate în română, rusă şi engleză, că piesele sînt de stiluri absolut diferite: de la balade romantice pînă la „club music”.

Acum, după ce interpreta şi-a făcut datoria, e „time” să ne-o facem şi noi: să ascultăm şi să savurăm din tot ce a investit Natalia în acest CD!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Natalia esti SoOper
Tania Ambrosi   -  
21 Aprilie 2010, 15:47
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău