VIP Magazin
16 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Tatiana Spânu e Magical
Decembrie 2012, Nr. 103

Tatiana Spânu e Magical

Comentează   |   Cuprins

Frumoasa blondă, care de mult nu mai e „electro”, continuă să surprindă plăcut audienţa prin produsele sale muzicale. Cea mai recentă ispravă a sa a fost lansarea oficială a videoclipului la piesa „Magical”, eveniment produs în restaurantul „Oraşul subteran” din Cricova, un loc aparte, plin de magie, tocmai potrivit pentru prima apariţie publică a acestui clip.

La lansare au fost prezente nume sonore din showbiz, media, prieteni, rude apropiate, iar protagonista serii a purtat în acea seară specială şi ţinute alese, interpretând o sirenă în roşu şi negru cu cristale swarovski. A fost o seară cu un program lejer, toată lumea s-a simţit bine, s-a amuzat pe seama making-offului clipului şi a filmuleţului realizat despre viaţa interpretei începând cu vârsta de patru ani şi până în prezent, după care a fost prezentat publicului şi videoclipul propriu-zis.

Acesta este un produs la care ea, împreună cu echipa regizorului Octavian Malai Kobzzon, a muncit foarte mult. Filmările au avut loc la Ialta (trei zile) – au decis să filmeze în Crimeea trei zile pentru a reda magia prin prisma ochelarilor magici, după care au urmat două zile de lucru şi la Chişinău. Piesa „Magical” este compusă de Viorel Ţigănaş, iar la text au mai dat o mână de ajutor şi Alina Dabija cu Iulia Butnaru, conceptul şi conţinutul piesei presupunând descoperirea lucrurilor frumoase în tot ceea ce ne înconjoară. Planurile Tatianei Spânu însă nu se opresc aici – în curând vrea să facă o lansare a albumului „Magical” şi, desigur, un nou videoclip. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

mai fermecat prin privirea ta si prin frumusetea ta
cristi   -  
10 Noiembrie 2013, 22:34
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+1°