VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Sony Television în Moldova!
Februarie 2011, Nr. 81-82

Sony Television în Moldova!

Comentează   |   Cuprins

Prezentarea primului sezon SONY Entertainment Television (SET) în Moldova pretinde la titlul de „Cel mai glamuros şi spectaculos eveniment al anului”. Printre cei 400 de invitaţi s-au numărat oaspeţi din Marea Britanie, SUA, Rusia şi Moldova, reprezentanţi ai pieţei media, jurnalişti, specialişti în publicitate, marketing şi PR, dar şi agenţi economici – potenţialii parteneri ai noului canal de televiziune.

Cinematograful care a găzduit evenimentul a fost de nerecunoscut. De la faţadă şi până la marele ecran din sală – totul a fost transformat într-o poveste de gheaţă de culoare alb-albastră. Gheaţa – simbolul principal şi elementul brandului SONY Entertainment Television – era prezentă peste tot, începând de la micile cubuşoare de gheaţă din paharele cu băutură şi cuburile decorative de pe pereţi şi terminând cu figurinele de gheaţă şi cuvântul „SONY” sculptat în gheaţă. Cu toate acestea, gheaţa nu a răcit atmosfera, ci, din contra, a încins-o, creând un mediu prietenos şi relaxant pentru o comunicare liberă şi degajată.

Colecţia noului canal cuprinde peste 4000 de filme şi peste 40.000 de ore de seriale TV, dar şi emisiuni ale celor mai bune studiouri de creaţie din toată lumea. Cu o astfel de ofertă, cu siguranţă că telespectatorii moldoveni vor găsi ceva interesant de privit de fiecare dată când vor include SONY Entertainment Television!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău