VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Sinequanone chic night
Februarie 2011, Nr. 81-82

Sinequanone chic night

Comentează   |   Cuprins

Într-o atmosferă cu sclipiri de şampanie franþuzească şi muzică de club mixată de DJ Denix, fashionistele capitalei au sărbătorit la începutul lui decembrie aniversarea de trei ani a magazinului „Sinequanone”, care le-a pregătit surprize de proporþii. E vorba de lansarea proiectului „Metamorfoze fashion”, consultaþiile oferite de stilista Elena Bardo în alegerea þinutelor şi reducerile de 30 % la toată colecþia, valabile timp de patru ore cât a durat petrecerea.

„Aniversarea noastră este cea mai bună ocazie pentru lansarea noului proiect „Metamorfoze fashion”. Suntem convinşi că frumuseþea joacă un rol important în viaþa fiecărei femei. În toată lumea asemenea proiecte sunt extrem de solicitate. Iar þara noastră nu este o excepþie”, a menþionat Aliona Madan, directoarea magazinului „Sinequanone”.

Astfel, pentru prima dată un magazin a invitat un stilist care să consulte clientele în ceea ce priveşte garderoba. „Femeile de astăzi doresc să fie la modă, elegante şi, înainte de toate, ele însele! De aceea, le voi ajuta să arate shic, feminin şi foarte natural”, spune Elena Bardo, stilista proiectului. Printre primele la „Metamorfozele fashion” au participat Rodica Ciorănică de la „VIP magazin”, Iulia Okuliskaia de la „Sănătatea” şi Elena Găina de la „Vkus jizni”. Doar la „Sinequanone” chic-ul franþuzesc e la el acasă. Iar admiratoarele stilului „Sinequanone” nu au decât să apeleze la serviciile unui stilist profesionist pentru un look ca la Paris. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

m-am saturat de petreceri super glamuroase ...prea multe aere ...exista lucruri mult mai importante pe care se merita sa se una accentul..
eu   -  
02 Martie 2011, 17:06
Sus ↑
E foarte adevarat comntariul de mai sus , si inca ceva unele si aceleasi persoane si aceleasi fete de care deja s-a cam saturat lumea .
tatiana   -  
12 Aprilie 2011, 11:22
Sus ↑
da .. fac o serata intre 6-7 oameni si le pare ca au adunat tot glamour-ul din Chisinau; Cel mai trist e ca e vorba tot timpul de aceiasi oameni, care si-au insuflat ca-s VIP-uri si care de fapt sint departe de adevarata elita moldoveneasca!
cineva   -  
12 Aprilie 2011, 14:55
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău