VIP Magazin
24 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Simplu, vesel şi glamour
August 2010, Nr. 75-76

Simplu, vesel şi glamour

Comentează   |   Cuprins

Femei frumoase şi celebre. Rochii de seară şi de cocteil. Terasa de pe acoperişul hotelului „Nobil” în care se scaldă soarele, iar ochii se opresc peste centrul Chişinăului, privit de sus. O seară formidabilă, cu muzică şi modă, cu şampanie Roze de Cricova şi gustări selecte de la Restaurantul „Nobil”.

Încă un episod din minunata colecţie de coconade semnate de Ileana Puică şi Rodica Ciorănică, unde doamnele vin pentru câteva ore în care se simt frumoase, distinse, îşi văd prietenele şi cunoştinţele, visează, renunţă la rezervatul deux pieces pentru une petite robe noire romantizată cu o floare în piept sau în păr, se relaxează cu măsură, discută şi pleacă cu amintiri frumoase.

Colecţia Janetei Erhan, adusă pentru salonul ei ROCHIIDESEARĂ.MD şi prezentată de cele mai frumoase cântăreţe ale Chişinăului, a impresionat. Surpriza serii a fost defilarea de modă care a luat forma unui mini-concert pe terasă, vedetele serii punându-şi în valoare şi calităţile de dansatoare, şi cele vocale, şi pur şi simplu frumuseţea... Doamnele care au admirat colecţia au optat pentru rochii simple, dar şi unele mai sofisticate, cu care ar putea ieşi la un concert sau la un eveniment mai deosebit. 

Aproape uitasem ce minunată muzică avem… Ne-a fost dor şi de efervescenta Nelly Ciobanu. De talentatele şi caldele Janet Erhan şi Larisa Busuioc, cu repertoriul ei de jaz. De vocea sensibilă a Irinei Bivol, de Cezara, de Anişoara Puică şi Victoria Lungu. Şi, nu în ultimul rând, de cocheta şi frumuşica şi foarte tinerica Nicoleta Gavriliţă, care pur şi simplu ne-a delectat cu hituri internaţionale.

Lucrurile mari încep de la lucruri mici şi drăguţe. Nu uitaţi asta, pentru că în scurt timp o să vă reamintesc ideea şi o să vă deschid şi nişte paranteze.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

super.
ana   -  
11 August 2010, 15:48
Sus ↑
"Rochii de seara si cocteil" se scrie cocktail,inainte de a redacta consultati dictionarul sau internetul
veronica   -  
03 Septembrie 2010, 12:06
Sus ↑
Domnisoara textiera, ai uitat sa scrii si de Adriana Ochisanu! Cum asa??????
O iubesc pe Adriana!   -  
07 Septembrie 2010, 21:58
Sus ↑
dar unde a avut loc sesiunea foto? asa frumos peisaj
Mary   -  
09 Octombrie 2010, 09:17
Sus ↑
Numai haine , personalitati nu...
x   -  
17 Decembrie 2010, 08:45
Sus ↑
ERA LOC SI DE MAI BINE...SESIUNEA FOTO FRUMOSA, ROKII ASHA NU PREA DEOSEBITE........
Siuzzi   -  
11 Februarie 2011, 20:31
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău