VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Shopping MallDova a celebrat un an de la deschidere!
Decembrie 2009, Nr. 68

Shopping MallDova a celebrat un an de la deschidere!

Comentează   |   Cuprins

O plăcintă uriaşă, împărţită în 10 mii de felii şi două butoaie cu vin de la Purcari au întîmpinat vizitatorii centrului comercial la aniversarea primului an de la inaugurare.

Două zile consecutiv locuitorii capitalei s-au adunat, cu mic şi mare, la Shopping MallDova, pentru a sărbători moldoveneşte aniversarea unui an de la deschiderea celui mai elegant şi spectaculos centru comercial din Chişinău. Şi petrecerea a fost pe măsură. Totul a început sîmbătă, cu spectacole şi activităţi pentru copii – baloane modelate, clovni, picturi de poveste realizate pe feţele picilor, concursuri cu premii şi multe surprize. Doina Sulac şi tînărul interpret Vitalie Maciunschi au încîntat publicul din Shopping MallDova. Duminică, centrul comercial şi-a întîmpinat oaspeţii cu plăcinte şi vin, aşa cum se obişnuieşte la moldoveni. 600 kg de făină, 600 ouă, 500 kg de brînză, 80 kg de verdeţuri, 12 plăcintărese, 24 de ore de lucru. Drept rezultat - o plăcintă uriaşă pentru 10 000 de vizitatori.

Toată lumea a fost binevenită la petrecere şi a putut admira multitudinea de spectacole şi reprezentaţii aniversare: demonstraţii de circ cu iluzionişti, magie, jonglări, echilibristică, porumbei şi maeştri fachiri. Clovni şi mimi au animat atmosfera şi au asigurat buna dispozitie pentru toată lumea. Seara, programul a continuat cu recitaluri muzicale de excepţie – Nelly Ciobanu a dansat „Hora din Moldova” împreună cu toţi oaspeţii mall-ului, iar trupa „Sun Stroke Project” şi-a încîntat admiratoarele cu interpretarea celor mai populare hit-uri din repertoriu.

Ca la orice aniversare, nu s-a trecut fără cadouri. Vizitatorii au cîştigat premii frumoase, în cadrul primei extrageri din campania „Sărbătoreşte MallDoveneşte”. Pentru cumpărături în valoare de peste 300 lei, clienţii mall-ului au cîştigat, prin tragere la sorţi, 3 televizoare LCD, 3 combine muzicale, 3 laptop-uri şi 3 Iphone-uri.

Shopping MallDova a revoluţionat piaţa de retail prin mixul inedit de shopping-restaurante-distracţie. Serviciilor prestate la standarde occidentale şi nenumăratelor opţiuni de cumpăraturi bazate pe raportul avantajos calitate-preţ, li se adaugă zonele de recreere şi divertismentul, care au transformat Shopping MallDova într-un mod de viaţă.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău