VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Shopping MallDova Fashion Show 2011
Noiembrie 2011, Nr. 91

Shopping MallDova Fashion Show 2011

Comentează   |   Cuprins

Pentru majoritatea dintre noi, vinerea e sfârşit de săptămână şi început de weekend, când toată lumea se gândeşte cum să-şi petreacă mai bine şi mai eficient zilele libere. Nu în zadar, în ultima zi de vineri a lunii septembrie, echipa Shopping MallDova a ales să organizeze cel mai aşteptat eveniment al toamnei, Fashion Show 2011.

Adevenit deja o tradiţie a mallului ca în fiecare toamnă să ofere un show de zile mari, pentru a le crea oamenilor un moment de relaxare şi pentru a-i delecta cu defilările îndrăzneţe ale sezonului ce urmează. Fashion Show 2011 este la cea de-a patra ediţie şi, ca de fiecare dată, a reuşit să surprindă plăcut publicul. După aleile parcurilor şi după pantofii giganţi, show-ul de anul acesta a purtat semnătura cinematografului anilor ’50-’60. Chiar de la intrarea în Shopping MallDova, a fost creată impresia că o maşină a timpului şi-ar fi pus amprenta pe întreg parterul mallului. O atmosferă vintage plutea în aer. Covorul roşu ce călăuzea invitaţii de la uşa principală şi până la scena special amenajată a răpit privirile tuturor, iar fiecare invitat a fost întâmpinat de băieţi eleganţi în fracuri şi hostesse expresive.

Nu au putut fi trecute cu vederea nici decoraţiile în stil cinema. Proiectoarele masive şi  retro se încadrau perfect în acea ambianţă. Podiumul i-a uimit pe toţi. Continuând ideea covorului roşu, acesta a fost ornamentat cu beculeţe de-a lungul catwalkului, asemenea micilor scene improvizate prin cluburile de noapte de la Hollywood. Jocul luminilor a creat o atmosferă intimă, încât cei  peste 200 de invitaţi s-au simţit ca la o petrecere unde toţi se cunosc şi îşi zâmbesc reciproc. Sunetul şi muzica au fost desprinse parcă din acei ani. Dacă închideai ochii, cu siguranţă că ritmul de jazz te cufunda în cele mai plăcute amintiri ale filmelor vechi, în rolurile principale fiind chiar tu. Până şi prezentatorii au fost selectaţi în conformitate cu tematica evenimentului. Actriţa Mihaela Strâmbeanu a demonstrat publicului încă o dată că poate juca orice rol, iar interpretul Cristofor Aldea-Teodorovici s-a descurcat de minune pe scena atât de cunoscută pentru el.

După prezentarea celor şase branduri – Bizelle, Debenhams, Sassofono, Levi's, Aridon şi Oggi, finalul a fost încununat de colecţia celor doi designeri autohtoni, Natalia Rusu şi Irina Sandalovici. Timpul a trecut pe neobservate şi doar luminile aprinse au trezit publicul din povestea trăită timp de mai bine de o oră. A fost o seară caldă, alături de oameni frumoşi. O seară despre care cu siguranţă se va mai vorbi.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău