VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Serghei Iacovlev şi Victoria Ciudesnaia
Februarie 2011, Nr. 81-82

Serghei Iacovlev şi Victoria Ciudesnaia

Comentează   |   Cuprins

Ei sunt cuplul de nedespărţit şi mereu îndrăgostit din sala de forţă a Clubului „Niagara”. Antrenori personali şi multipli campioni la bodybuilding, la 10 septembrie 2010, Victoria şi Serghei au jucat nunta. Nu au ales întâmplător această zi, pentru că povestea lor a început exact pe 10 septembrie, doar că 7 ani mai devreme.

S-au cunoscut la serviciu, adică la sală. Lui Serghei i-au trebuit câteva luni ca mândra domnişoară să accepte să fie curtată. Când Vica a împlinit 25 de ani, Serghei a decis să-i ceară mâna, în cercul prietenilor şi familiei, aflaţi la eveniment. În ciuda inelului în formă de inimă, ea a promis să se gândească. Nu a zis nu, dar nici da. El a  revenit cu oferta exact peste un an şi atunci au început să se pregătească de nuntă. Au ales o rochie fantastică, semnată de un designer spaniol şi achiziţionată de la „Pronovias”, au ales locaţia potrivită, confortabilul restaurant „Kwint Palace”, şi antrenorii de la „Niagara” pe post de vornicei şi druşte.

Acum, pentru ei cel mai mult contează căldura căminului. Învaţă să cedeze, pentru că demult au înţeles că nu-ţi poţi modela alesul sau aleasa inimii, la fel cum nu-ţi poţi modela părinţii.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău