VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„RoConcept multibrand boutique” la Chişinău
August 2012, Nr. 99

„RoConcept multibrand boutique” la Chişinău

Comentează   |   Cuprins

În una din cele mai călduroase seri de vineri a lunii iunie, terasa de la „Flamingo” a fost locul perfect pentru o prezentare de modă. „RoConcept multibrand boutique” a adunat femeile iubitoare de modă şi stil la o coconadă, unde formula serii a fost rochii extrem de feminine, vin rece de „Purcari”, muzică de calitate şi premii-surpriză.

„Poartă rochie, fii feminină” este sloganul cochetului butic în care fiecare doamnă îşi poate găsi ţinuta potrivită pentru un eveniment special. Pe podiumul improvizat s-a defilat în rochii scurte, în rochii lungi, în combinaţii de vară din pantaloni şi top, în salopete şi în rochii dantelate.

Doamnele prezente la eveniment au admirat ţinutele extrem de feminine semnate de cunoscuţi designeri români: rochii elegante, sofisticate, dar în acelaşi timp accesibile, moderne şi versatile. Stofe scumpe, lucrate manual, înnobilate cu broderii manuale şi aplicaţii de perle şi cristale, dar şi accesorii în ediţie limitată.  

Surpriza serii a fost lansarea „Tricoul fain”, marca „Mândra Chic”. Un fusion old/new, o reinterpretare şi o celebrare urbană a pânzelor româneşti, autentice, a vorbelor şi expresiilor populare – ca aplicaţii pe o linie de t-shirturi new style.

Spre final, s-au acordat premii oferite de către reţeaua de farmacii „Elody” şi Centrul sportiv şi de frumuseţe „Wellness Land”, la diferite categorii: pentru prima cumpărătoare, pentru cea mai stilată naşă care a îmbrăcat o rochie din „RoConcept”, pentru dragostea de a purta rochii.

După tragerea cortinei, doamnele au putut admira mai îndeaproape toate ţinutele, iar cele mai îndrăzneţe au plecat acasă cu sacoşe „RoConcept multibrand boutique”. După o seară plină de culoare, cardurile bancare nu au suferit mult. Pentru că în dulapul unei femei întotdeauna mai este loc de o rochie.   

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+2°