VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Reduceri mari şi multă distracţie în Noaptea Reducerilor
Iunie 2011, Nr. 86

Reduceri mari şi multă distracţie în Noaptea Reducerilor

Comentează   |   Cuprins

Pe 12 mai Shopping Malldova a fost gazda celei mai lungi nopţi de shopping. Aproape 15 mii de chişinăuieni au participat la o adevărată vânătoare de reduceri îmbinată cu o mega doză de distracţie şi bună dispoziţie.

Între orele 20:00 şi 2:00 dimineaţa, preţurile la noile colecţii au coborât cu până la 50%. Cele mai solicitate au fost colecţiile de primăvară-vară, care au oferit o gamă vastă de culori şi mărimi. Pentru şase ore cele mai vestite branduri au devenit mult mai accesibile, iar cumpărătorii au făcut cozi la intrare în magazine, la cabinele de probă şi la case.

Mania reducerilor a cuprins întreg mall-ul, oferind preţuri speciale la îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, lenjerie, cosmetice, parfumuri, bijuterii, ceasuri, decoraţiuni interioare, accesorii IT, telefonie mobilă. Dar şi restaurantele şi cafenelele din mall nu au ezitat să-şi surprindă vizitatorii cu oferte speciale. O atmosferă incendiară cu multă muzică şi mişcare a fost susţinută de unul dintre cei mai populari DJ din Chişinau, DJ Kirpich. Iar pentru cei mai harnici cumpărători, Shopping MallDova a pregătit mai multe surprize şi concursuri cu premii. La ora 1:00 a fost organizată o licitaţie în cadrul căreia adevăraţii devoratori de shopping au primit certificate în valoare de 100, 300 şi 500 de euro. Noaptea reducerilor a fost la a treia ediţie şi s-a bucurat de acelaşi succes impresionant ca şi primele două evenimente. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău