VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Red Ribbon Gala Awards
Decembrie 2015, Nr. 137

Red Ribbon Gala Awards

Comentează   |   Cuprins

UNAIDS Moldova și AO „Inițiativa Pozitivă” au organizat tradiționala serată de caritate „Red Ribbon Gala Awards”, la care a participat și Vera Brejneva, ambasadoare a Bunăvoinței UNAIDS. Evenimentul a avut o dublă semnificație pentru combaterea epidemiei HIV/SIDA în Moldova: lansarea campaniei sociale de informare a populației „Te privește! Privește pe fiecare!”, precum și decernarea premiilor Panglica Roșie, un premiu de prestigiu în lumea întreagă pentru merite deosebite în combaterea epidemiei HIV/SIDA.

„Mă simt deosebit de onorată să fiu astăzi alături de voi. Vă felicit cu prilejul acestui premiu cu adevărat deosebit și vă doresc în continuare prosperare și victorii în lupta cu epidemia HIV. Împreună vom reuși să o stopăm!”,  a menționat Vera Brejneva.

Panglica roșie, simbolul atitudinii tolerante față de persoanele care trăiesc cu HIV, a reunit peste trei sute de oaspeți din întreaga republică. Între ceremoniile de premiere au evoluat interpreți invitați și, tradițional, evenimentul a fost încheiat de interpreta și ambasadoarea Panglicii Roșii în Moldova, Dara.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău