VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Reconscivil, 15 ani de top în domeniul construcţiilor
Iunie 2015, Nr. 131

Reconscivil, 15 ani de top în domeniul construcţiilor

Comentează   |   Cuprins

15 ani pe piața imobialiară, atât a marcat la finele lui mai compania de construcţii, „Reconscivil”, una dintre companiile de top din țară.

În 15 ani, un om se maturizează, își face o familie, crește copii și îi trimite la studii. Exact asta se întâmplă și cu o companie care știe ce vrea. Crește, construiește, dăruiește și împlinește visurile celor care îndrăznesc să viseze. Exact asta spunea la eveniment inima și motorul companiei „Reconscivil”, dl Valeriu Sufrai: „În 15 ani, echipa noastră a realizat visurile celor care îşi doreau un cămin frumos şi primitor, dar şi ale celor care aveau nevoie de un imobil sigur şi executat profesionist. Suntem emoționați că am putut să le facem viața mai plină și mai confortabilă.”

 În cadrul unei petreceri la care s-au alăturat prietenii, dar şi partenerii companiei, au fost depănate succesele şi realizările pe care le-a bifat „Reconscivil” pe parcursul acestor 15 ani.

Printre acestea, blocuri locative din capitală, construcţia grădiniţei din s. Săiţi, r-nul Căuşeni, Centrul Republican de Reabilitare pentru Copii, clinici private şi alte imobile de importanță națională.

La același eveniment aniversar a fost lansat şi cartea de vizită a „Reconscivil” – o ediție specială tipărită despre rezultatele companiei, realizată în colaborare cu „VIP magazin”. În paginile acestuia se regăsesc subiecte care vorbesc despre profesionalismul celor de la „Reconscivil”, opiniile partenerilor, dar şi un interviu amplu cu Valeriu Sufrai, în care veți găsi răspunsuri la toate întrebările legate de 15 ani ale unei companii care a cunoscut, pas cu pas, succesul.

 

 

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău