VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Prima staţie de alimentare la standard European din ţară de la PETROM-MOLDOVA
Octombrie 2010, Nr. 79

Prima staţie de alimentare la standard European din ţară de la PETROM-MOLDOVA

Comentează   |   Cuprins

Compania „Petrom-Moldova” şi-a obişnuit clienţii cu servicii calitative la cele mai înalte standarde. Este o regulă confirmată şi de cea mai recentă acţiune care a şi constituit primul pas din noua strategie de extindere pentru a satisface toate necesităţile clienţilor „Petrom-Moldova”  – lansarea unei staţii PECO „revoluţionare” ca şi concept, corespunzând celor mai înalte cerinţe „europene” de calitate. Unde se află? Chişinău, şos. Hânceşti 130/1.

Atmosfera de sărbătoare a dominat evenimentul lansării, care a însemnat trecerea în istorie a tot ce înseamnă o simplă staţie de alimentare cu carburanţi de pe timpuri. În program a fost şi înmânarea premiului mare „Un plin pe viaţă” Elenei Lang din Slobozia, câştigătoarea promoţiei „Un plin pe oră”, acţiune desfăşurată de „Petrom-Moldova”. Noul obiect este prima şi singura staţie PECO din R. Moldova care va oferi servicii într-o nouă formulă conceptual nouă, extravagantă, posibil, pentru cei obişnuiţi cu tradiţia spaţiului post-sovietic, dar, la sigur, pe placul tuturor care aspiră la un nivel de trai european. Mai simplist vorbind, intrând pe teritoriul staţiei, vom uita, pe perioada aflării, în ce ţară trăim şi ne vom simţi europeni „cu acte în regulă”. Toţi cei aflaţi la inaugurare şi-au dat seama de asta imediat ce au observat combinaţia dintre lotul de alimentare echipat cu utilaj de performanţă, magazin, Bistro şi o terasă în aer liber, completată cu un teren de joacă pentru copii şi… cu o spălătorie complet automatizată.

Pompele de la staţia de alimentare sunt echipate cu sistem de recuperare a vaporilor, care permite reducerea la minimum a vaporilor de substanţe nocive în atmosferă şi alimentarea cu soluţie de reciclare a apei pentru Car Wash, combinat cu un sistem de purificare cu filtru pentru apa de drenaj şi deşeuri, ce protejează mediul, conectat la sistemul de canalizare central, ce corespunde cu cele mai stricte criterii ecologice. Astfel, „Petrom-Moldova” demonstrează o dată în plus că pune accentul nu doar pe calitatea exemplară zilnică a produselor şi serviciilor, dar are printre priorităţi şi protejarea mediului ambiant.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+2°