VIP Magazin
19 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Prezentatoarea Iuliana Tudor „O dată-n viaţă” la Chişinău
Martie 2012, Nr. 95

Prezentatoarea Iuliana Tudor „O dată-n viaţă” la Chişinău

Comentează   |   Cuprins

De 10 ani este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la TVR, iar odată cu emisiunea „O dată-n viaţă” Iuliana Tudor a reuşit să „ne fure” Orchestra Naţională „Lăutarii” pentru fiecare sfârşit de săptămână. La 25 ianuarie Iuliana Tudor a venit la Chişinău din două motive: pentru o întâlnire cu femeile organizată de „Clubul Nostru”, dar şi pentru a-i spune „La mulţi ani” maestrului Nicolae Botgros.

În sala de la „Leogrand” au încăput toţi cei dornici să afle secrete din culisele vieţii de televiziune, dar şi mărturisiri emoţionante despre ce ascunde un suflet de femeie fericită. Iuliana Tudor a răspuns la toate întrebările publicului, declarând că poartă o dragoste aparte celor din Chişinău datorită bunului său prieten Nicolae Botgros. Trei ore au trecut fulgerător, iar tombola, care de fiecare dată este un punct aşteptat al serii, s-a tot amânat din cauza întrebărilor venite din partea publiculu, Iuliana Tudor făcând o promisiune în faţa tuturor – că va reveni la vară pentru o altă întâlnire marca „Clubul Nostru”.

Premiile serii au fost oferite de partenerii ediţiei: compania „Avon”, brandul „Avene” şi Centrul Sportiv şi de Frumuseţe „Wellness Land”. Un mulţumesc special pentru „Shopping Malldova” şi „Moldcell”. Iar fotograful Vadim Calinici s-a străduit să imortalizeze cele mai frumoase momente şi înflăcărate fane, pentru care Iuliana Tudor a înfruntat nămeţii, dar a reuşit să demonstreze că o femeie trebuie să fie puternică şi frumoasă indiferent de orice.  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Bravo ei ca a stiut sa promoveze ,,Lautarii.. In basarabia nu s-a gasit acel ,,cineva,,sa o faca.
ana   -  
03 Iunie 2012, 13:24
Sus ↑
Hi Julian, ce mai faci draga mea, dragostea mea, draga mea. Tatul tău, să te sărut!
Tatul Avanyan   -  
18 Februarie 2014, 02:29
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău