VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Ponti. Cel mai scandalos calendar al lui 2005
Februarie 2006, Nr. 22

Ponti. Cel mai scandalos calendar al lui 2005

Comentează   |   Cuprins

Opt frumuseţi autohtone au pozat pentru calendarul care avea să ajungă,  fără să se poată presupune, cel mai scandalos calendar al anului trecut. Din cauza dozei prea mari de erotism.

Produsul a fost lansat în ajunul Crăciunului la Dedeman, fiind realizat de compania Ponti ca material publicitar pentru douăsprezece denumiri de colanţi de aceeaşi marcă. Protagonistele calendarului sunt opt modele de la noi, unele dintre ele posesoare a titlurilor de miss în cadrul unor prestigioase concursuri de frumuseţe  – Iulia Besciotnicov, Natalia Balan, Irina Crâşmaru, Irina Dolovova, Olga Crasnojon, Irina Cojocaru, Mariana Moraru, Elena Culai.

Potrivit lui Victor Coşulean, patronul companiei Ponti şi fotograful care a realizat pozele aproape incendiare pentru provincialii Chişinăului, calendarul este unul de colecţie şi va apărea anual. Acesta nu poate fi găsit în reţelele de comerţ şi este oferit gratuit doar prietenilor şi clienţilor Ponti. Cât despre conţinutul lui - este chiar unul decent, modelele neavând alt mesaj decât cel de a demonstra ce bine stau pe picior ciorapii şi colanţii de la Ponti.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău